Bertil's logo

Kotimaiset laadukkaat hivenaineet, vitamiinit ja yhdistelmätuotteet löydät nyt bertil’s nimellä apteekeista ja terveyskaupoista. Uuteen bertil’s sarjaan kuuluvat niin ennestään tutut ja suositut Kelasin hivenaineet kuin monet mielenkiintoiset uutuudet.

Tilaa Miten voit tänään -uutiskirje

Lähetämme sinulle kerran kuukaudessa Bertil’s -hyvinvointivinkkejä ja tuotetarjouksia.

Kaikkien uutiskirjetilaajien kesken arvotaan kuukausittain tuotepalkintoja. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

* pakollinen
ota yhteyttä
info@bertils.fi 
067817900
Itänummenkatu 44
68600, Pietarsaari

Kasvun vitamiinit uusille aluille!

Raskausaikana monipuolisen ja terveellisen ruokavalion merkitys korostuu entisestään. Tiettyjen ravintoaineiden riittävä saanti korostuu itse asiassa jo raskautta suunniteltaessa. Myöhemmin, imetyksen aikaan, ravintoaineiden lisääntynyt tarve jatkuu. Kaikkien ravintoaineiden tarve on tänä melko pitkänäkin ajanjaksona naisen elämässä tavallista suurempaa, mutta tiedetään että tiettyjen ravintoaineiden saanti on erityisen tärkeää sekä äidille että lapselle.

Folaatti turvaa uuden kehon kasvun

Folaatti on foolihapon aktiivinen muoto, jota elimistö pystyy helposti hyödyntämään. Folaattia saa mm. tumman vihreistä kasviksista, hedelmistä, marjoista ja kokojyvätuotteista. Raskauden aikana folaatti on korostuneessa roolissa ja tiedetään, että sen puutteesta raskausaikana voi seurata ongelmia. Folaattia elimistö tarvitsee solujen jakautumiseen ja verisolujen muodostumiseen – se edistää siis monin tavoin raskauden aikaista uusien kudosten kasvua. Lisäksi folaatti tukee vastustuskykyä ja vähentää väsymystä ja uupumusta.

D-vitamiinia kasvavalle luustolle ja hampaille

D-vitamiini on rasvaliukoinen vitamiini, joka osallistuu elimistössä lukuisiin toimintoihin. Tärkeimpinä vaikutuksina pidetään ainakin sen vastustuskykyä tukevia ominaisuuksia, vaikutusta hormonitoimintaan sekä vaikutuksia luustoon ja hampaisiin. D-vitamiini edistää kalsiumin imeytymistä ja tukee lihasten ja hampaiden kuntoa, ja on kalsiumin kanssa tärkeä tekijä luuston kehittymisessä. D-vitamiinin saanti on usein liian vähäistä eikä sitä saada talviaikaan Suomessa myöskään auringosta, joten saanti on erittäin tärkeää turvata ravintolisällä. Raskaana oleville ja imettäville D-vitamiinisuositus on 10 mikrogrammaa päivässä, vuoden ympäri.

Yhdistelmätuote uusien alkujen kasvulle!

bertil´s-sarjan uutuustuote Folaatti + D-vitamiini sisältää raskausajan tärkeimmät vitamiinit yhdessä valmisteessa, helposti imeytyvässä ja aktiivisessa muodossa. Valmiste sisältää 400 mcg elimistöllemme valmiissa muodossa olevaa folaattia (5-metyylitetrahydrofolaattia) ja 20 mcg D3-vitamiinia, joka on elimistöllemme tärkein D-vitamiinin muoto.

Tuotteen löydät helposti apteekeista ja terveyskaupoista.

 

 

Kotimaiset laadukkaat hivenaineet, vitamiinit ja Active-tuotteet löydät nyt bertil’s nimellä apteekeista ja terveyskaupoista. Uuteen bertil’s sarjaan kuuluvat niin ennestään tutut ja suositut Kelasin hivenaineet kuin monet mielenkiintoiset uutuudet.

Post a Comment