Bertil's logo

Kotimaiset laadukkaat hivenaineet, vitamiinit ja yhdistelmätuotteet löydät nyt bertil’s nimellä apteekeista ja terveyskaupoista. Uuteen bertil’s sarjaan kuuluvat niin ennestään tutut ja suositut Kelasin hivenaineet kuin monet mielenkiintoiset uutuudet.

Tilaa Miten voit tänään -uutiskirje

Lähetämme sinulle kerran kuukaudessa Bertil’s -hyvinvointivinkkejä ja tuotetarjouksia.

Kaikkien uutiskirjetilaajien kesken arvotaan kuukausittain tuotepalkintoja. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

* pakollinen
ota yhteyttä
info@bertils.fi 
067817900
Itänummenkatu 44
68600, Pietarsaari

Monipuolinen uutuus hyvään uneen

Nukahtamis- ja univaikeudet ovat nykyisin tavattoman yleisiä. Monen voi olla hankalaa rauhoittua ilta-aikaan, toiset heräilevät kesken unien ja joillakin unen laatu ylipäänsä tuntuu olevan heikkoa. Unen häiriöt vaikuttavat elämänlaatuun ja arjessa jaksamiseen, joten hyvästä nukkumisesta kannattaa huolehtia parhaansa mukaan.

Terveet elämäntavat eli hyvä ravitsemus, kohtuullinen liikunta ja stressinhallinta tukevat kaikki hyvää nukkumista, jolloin syntyy itseään ruokkiva hyvän kierre. Kun elimistö pääsee yön aikana palautumaan, jaksetaan seuraavanakin päivänä panostaa hyvinvointiin aivan eri tavalla kuin huonosti nukutun yön jälkeen.

Luonnon parhaat aineet nukahtamisen avuksi

Unen tuloa helpottamaan voi joskus olla tarpeen käyttää melatoniinia, joka on ihmisen oma unihormoni. bertil’s-uutuus Melatoniini 1,9 mg + rauhoittavat yrtit sisältää melatoniinin lisäksi harkitun yhdistelmän luonnon omia, tunnetusti rauhoittavia yrttiuutteita; valeriaanaa ja kärsimyskukkaa.

Moni kokee saavansa melatoniinista apua, mutta kaipaisi ehkä monipuolisempaa tukea uneen. Siksi täydensimme vahvan melatoniinin tunnetuilla ja turvallisilla luonnon yrttiuutteilla. Kärsimyskukka (Passiflora incarnata) rentouttaa ja rauhoittaa mielialaa auttaen siten luonnollisella tavalla rentoutumaan unta kohti. Valeriaana (Valeriana officinalis) puolestaan auttaa ylläpitämään luonnollista unta, joten siitä voi olla apua yöllisiin heräilyihin.

Monipuolisen, kolmivaikutteisen uutuustuotteemme löydät apteekeista.

 

Kotimaiset laadukkaat hivenaineet, vitamiinit ja Active-tuotteet löydät nyt bertil’s nimellä apteekeista ja terveyskaupoista. Uuteen bertil’s sarjaan kuuluvat niin ennestään tutut ja suositut Kelasin hivenaineet kuin monet mielenkiintoiset uutuudet.