Bertil's logo

Kotimaiset laadukkaat hivenaineet, vitamiinit ja yhdistelmätuotteet löydät nyt bertil’s nimellä apteekeista ja terveyskaupoista. Uuteen bertil’s sarjaan kuuluvat niin ennestään tutut ja suositut Kelasin hivenaineet kuin monet mielenkiintoiset uutuudet.

Tilaa Miten voit tänään -uutiskirje

Lähetämme sinulle kerran kuukaudessa Bertil’s -hyvinvointivinkkejä ja tuotetarjouksia.

Kaikkien uutiskirjetilaajien kesken arvotaan kuukausittain tuotepalkintoja. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

* pakollinen
ota yhteyttä
info@bertils.fi 
067817900
Itänummenkatu 44
68600, Pietarsaari

”Luonto on suuri apteekki”

Apteekkari Bertil Pomoell, 1960

Bertil apteekissa - Miten voit tänään?

Mihin tahansa aikaan, vaikka pimeimpänä yösydämenä tai lumituiskuisena jouluna, apteekkari Bertil Pomoell avasi apteekkinsa oven Kruunupyyssä 1950-luvulla, jos joku siihen koputti. Hän toivotti tulijan tervetulleeksi kysymällä lämpimään tapaansa

"miten voit tänään?"

ja kävi valmistamaan lääkettä asiakkaan tarpeeseen. Usein reseptin itse laatien.

Asiakkaiden auttaminen oli Bertilille kutsumus. Hän koki sen niin velvoittavaksi, että halusi auttaa ihmisiä paitsi lääkitsemään sairauksia, myös hoitamaan terveyttään. Vastauksen Bertil löysi luonnosta, jonka ajatteli olevan apteekeista suurin. Biologian, kasvitieteen ja farmasian tuntemus yhdistyivät terveystuotteissa, joita hän valmisti luonnon raaka-aineista. Näin syntyi Suomen vanhin terveystuotealan yritys bertil´s health oy vuonna 1960. Bertilin johtoajatuksia olivat: ”On helpompaa hoitaa terveyttä kuin sairautta” ja ”Syö oikein, elä terveemmin”.

Tänään Bertilin työtä vie eteenpäin hänen jälkikasvunsa kolmannessa polvessa. Periaatteet ovat samat kuin Bertilillä itsellään: parhaat luonnon raaka-aineet, tinkimätön laatu ja aktiivinen tuotekehitys.

Haluamme auttaa yhä useampia vastaamaan Bertilin tervehdykseen:

"hyvin, kiitos!"

Bertil's - Miten voit tänään?
bertil’s on Suomen vanhimman terveystuoteyrityksen bertil´s health oy:n tuotesarja.

Löydät bertil's -tuotteet muun muassa seuraavista verkkokaupoista