Bertil's logo

Kotimaiset laadukkaat hivenaineet, vitamiinit ja yhdistelmätuotteet löydät nyt bertil’s nimellä apteekeista ja terveyskaupoista. Uuteen bertil’s sarjaan kuuluvat niin ennestään tutut ja suositut Kelasin hivenaineet kuin monet mielenkiintoiset uutuudet.

Tilaa Miten voit tänään -uutiskirje

Lähetämme sinulle kerran kuukaudessa Bertil’s -hyvinvointivinkkejä ja tuotetarjouksia.

Kaikkien uutiskirjetilaajien kesken arvotaan kuukausittain tuotepalkintoja. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

* pakollinen
ota yhteyttä
info@bertils.fi 
067817900
Itänummenkatu 44
68600, Pietarsaari
vitamiinit kesän kasviksista

Kesän tuoreet kasvikset täydentävät kehon vitamiinivarastoja

Kesän parhaat maut tulevat omasta maasta tai lähipelloilta: marjat, vihannekset ja juurekset alkavat olla parhaimmillaan. Kun syöt värikkäitä ruoka-annoksia, saat näitä vitamiineja ja hivenaineita kauden kasviksista.

 

Mansikka

Tuoreessa mansikassa on C-vitamiinia jopa enemmän kuin appelsiinissa! Marja sisältää myös runsaasti ravintokuitua, ja sen antioksidantit tekevät hyvää vastustuskyvylle. C-vitamiini kestää melko hyvin pakastamista, joten kotimaisen mansikan terveysvaikutuksista voi nauttia ympäri vuoden.

 

Herne

Herneissä on runsaasti B- ja C-vitamiinia, ja ne ovat erinomainen proteiinin lähde. Herneet käyvätkin hyvin välipalasta, koska ne pitävät nälän poissa pitkän aikaa.

 

Pinaatti, lehtikaali ja muut tummanvihreät lehtivihannekset

Tummanvihreät kasvikset ovat tuoreina varsinaisia terveyspommeja. Ne sisältävät runsaasti K-vitamiinia, foolihappoa, magnesiumia sekä A-, B6- ja C-vitamiineja.

Tuoretta pinaattia ja lehtikaalia voi käyttää salaatin tavoin, laittaa wokkiin tai lisätä smoothien sekaan. Lehtikaalista saa uunissa myös erinomaisia sipsejä.

 

Uudet perunat

Peruna on ehkä hieman yllättäen melkoinen monivitamiinipakkaus. Se sisältää muun muassa magnesiumia, kaliumia, fosforia, C-vitamiinia, seleeniä, sinkkiä, jodia, kuparia, sekä A-, B1-, B6-, E- ja K-vitamiineja. Peruna on kevyttä syötävää verrattuna vaikkapa pastaan ja riisiin, joten uusilla perunoilla voi herkutella huoletta – jos pitää voin määrän kohtuullisena.

 

Nauti siis kesästä ja tuoreesta kotimaisesta ruuasta ja sen mukanaan tuomasta hyvästä olosta. Monipuolinen ravinto tukee vastustuskykyä ja pitää mielen virkeänä.

Kotimaiset laadukkaat hivenaineet, vitamiinit ja Active-tuotteet löydät nyt bertil’s nimellä apteekeista ja terveyskaupoista. Uuteen bertil’s sarjaan kuuluvat niin ennestään tutut ja suositut Kelasin hivenaineet kuin monet mielenkiintoiset uutuudet.