Bertil's logo

Kotimaiset laadukkaat hivenaineet, vitamiinit ja yhdistelmätuotteet löydät nyt bertil’s nimellä apteekeista ja terveyskaupoista. Uuteen bertil’s sarjaan kuuluvat niin ennestään tutut ja suositut Kelasin hivenaineet kuin monet mielenkiintoiset uutuudet.

Tilaa Miten voit tänään -uutiskirje

Lähetämme sinulle kerran kuukaudessa Bertil’s -hyvinvointivinkkejä ja tuotetarjouksia.

Kaikkien uutiskirjetilaajien kesken arvotaan kuukausittain tuotepalkintoja. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

* pakollinen
ota yhteyttä
info@bertils.fi 
067817900
Itänummenkatu 44
68600, Pietarsaari
bertil's tanssii tähtien kanssa

bertil’s tanssii tähtien kanssa tänä syksynä

MTV3:n suuren suosion saavuttanut Tanssii tähtien kanssa -ohjelma saa jatkoa tänä syksynä 16.9. alkaen. bertil’s on Tanssii tähtien kanssa -ohjelman yhteistyökumppani alkavalla kaudella. Elämme mukana tanssin sykkeessä, ja tarjoamme kilpailijoille kovan treenin tueksi laadukkaat lisäravinteet.

bertil's tanssii tähtien kanssa

Vuoden 2018 Tanssii tähtien kanssa kilpailijat julkistettiin lehdistötilaisuudessa 14.8.

bertil’s kotimaiset vitamiinit, hivenaineet ja Active-tuotteet on suunniteltu tukemaan jokaisen suomalaisen hyvinvointia. bertil’s-tuotesarjasta saat apua vastustuskyvylle sekä tukea treenaamiseen ja elämäntilanteisiin, joissa oma hyvinvointi on erityisen tärkeää.

Hyvä olo arjessa näkyy paitsi terveytenä, myös hehkuvana ihona, luovuutena ja positiivisena asenteena. bertil’s-tuotesarjan isä apteekkari Bertil Pomoell kysyi jo 1960-luvulla asiakkailtaan ovella:

Miten voit tänään?

Haluamme auttaa yhä useampia vastaamaan kysymykseen: ”Hyvin, kiitos!”

 

Haluatko mukaan Tanssii tähtien kanssa -huumaan?

Seuraa bertil’s Facebook-sivua: arvomme lippupaketteja Tanssii tähtien kanssa -livekuvauksiin.

Kotimaiset laadukkaat hivenaineet, vitamiinit ja Active-tuotteet löydät nyt bertil’s nimellä apteekeista ja terveyskaupoista. Uuteen bertil’s sarjaan kuuluvat niin ennestään tutut ja suositut Kelasin hivenaineet kuin monet mielenkiintoiset uutuudet.