Bertil's logo

Kotimaiset laadukkaat hivenaineet, vitamiinit ja yhdistelmätuotteet löydät nyt bertil’s nimellä apteekeista ja terveyskaupoista. Uuteen bertil’s sarjaan kuuluvat niin ennestään tutut ja suositut Kelasin hivenaineet kuin monet mielenkiintoiset uutuudet.

Tilaa Miten voit tänään -uutiskirje

Lähetämme sinulle kerran kuukaudessa Bertil’s -hyvinvointivinkkejä ja tuotetarjouksia.

Kaikkien uutiskirjetilaajien kesken arvotaan kuukausittain tuotepalkintoja. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

* pakollinen
ota yhteyttä
info@bertils.fi 
067817900
Itänummenkatu 44
68600, Pietarsaari
syksyn vitamiinit

Virkeyttä syksyn haasteisin – 3 vitamiinia, jotka auttavat jaksamaan

Loman jälkeinen arki, hiljalleen vähenevä valo ja lähestyvä flunssakausi tuovat mukanaan tarpeen kiinnittää erityistä huomiota omaan hyvinvointiin. Varmistat jaksamisen ja virkeän olon myös syksyn kiireissä, jos saat riittävästi oikeanlaisia vitamiineja ja hivenaineita. Lue, millä lisäravinteilla täydennät virkeämmän syksysi.

 

D-vitamiini

D-vitamiinia voi olla syytä nauttia ympäri vuoden, mutta tartu D-vitamiinipurkkiin viimeistään syksyn tullessa. Auringonvalo ei riitä ylläpitämään kehon D-vitamiinituotantoa, vaan tarvitset sitä joko ravinnosta tai lisäravinteena. Virallisten suositusten mukaan terveen, monipuolista ravintoa nauttivan aikuisen suositellaan nauttivan D-vitamiinilisää loka-maaliskuussa.

D-vitamiini ylläpitää vastustuskykyä, tukee mielialan säilymistä hyvänä myös pimenevän syksyn keskellä ja vaikuttaa luiden ja hampaiden hyvinvointiin.

 

Sinkki

Sinkin suosio flunssan ehkäisyssä on noussut viime vuosina. Tutkimukset ovat osoittaneet, että sinkin imeskely lyhentää flunssan kestoa. Pitkäaikaisesti sinkkiä on mahdollista saada, jos ruokavalio sisältää runsaasti ruotoineen syötävää kalaa, maitotuotteita ja tummanvihreitä vihanneksia. Ruokavalion jäädessä puutteelliseksi, voi sinkkitabletista olla apua vastutuskyvyn rakentamisessa. Hyvissä ajoin aloitettu sinkki-kuuri tehostaa kehon omia flunssantorjuntamekanismeja. bertil’s Sinkki sisältää kasviperäistä aminohappokelatoitua sinkkiä, joka imeytyy tehokkaasti elimistöön.

bertil’s Sinkkiasetaatti -imeskelytabletilla on pitkäaikaisten vaikutusten lisäksi myös välitön vaikutus suun limakalvoilla pesiviin taudinaiheuttajiin.

 

C-vitamiini

Syksyyn liittyvää väsymystä kannattaa torjua terveellisellä ruokavaliolla, liikunnalla ja raikkaassa ulkoilmassa oleilemisella. Kun vastustuskyky joutuu koetukselle, kannattaa C-vitamiinia nauttia myös ravintolisänä. Saatat huomata, että C-vitamiinikuuri piristää ja nostaa mielialaa, ja tukee siten arjessa jaksamista. Pirteysvitamiininakin tunnettu C-vitamiini tukee raudan imeytymistä ruoka-aineista.

 

Jos olet sitä ihmistyyppiä, joka tuntee kärsivänsä kaamosmasennuksesta tai alavireisyydestä syksyn pimeimpänä aikana, kokeile tänä syksynä täydentää kehon vitamiinivarastot parhaaseen mahdolliseen kuntoon. Lisäravinteet yhdistettynä mahdollisimman stressittömään elämään, jossa on aikaa ulkoilulle ja ystäville, auttamat voimaan hyvin myös syksyllä.

Kotimaiset laadukkaat hivenaineet, vitamiinit ja Active-tuotteet löydät nyt bertil’s nimellä apteekeista ja terveyskaupoista. Uuteen bertil’s sarjaan kuuluvat niin ennestään tutut ja suositut Kelasin hivenaineet kuin monet mielenkiintoiset uutuudet.