Bertil's logo

Kotimaiset laadukkaat hivenaineet, vitamiinit ja yhdistelmätuotteet löydät nyt bertil’s nimellä apteekeista ja terveyskaupoista. Uuteen bertil’s sarjaan kuuluvat niin ennestään tutut ja suositut Kelasin hivenaineet kuin monet mielenkiintoiset uutuudet.

Tilaa Miten voit tänään -uutiskirje

Lähetämme sinulle kerran kuukaudessa Bertil’s -hyvinvointivinkkejä ja tuotetarjouksia.

Kaikkien uutiskirjetilaajien kesken arvotaan kuukausittain tuotepalkintoja. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

* pakollinen
ota yhteyttä
info@bertils.fi 
067817900
Itänummenkatu 44
68600, Pietarsaari
sokerihimo

Iskeekö sokerihimo iltapäivällä? Näistä vinkeistä saattaa olla hyötyä

Kokonaisvaltainen hyvinvointi on monien osien summa ja siihen vaikuttaa useat eri tekijät elämän eri aihealueilta. Arjen keskellä on hyvä välillä pysähtyä tarkastelemaan omaa vointia ja miettiä, kuinka omaa hyvinvointia voisi edistää. Esimerkiksi, mihin kannattaisi mahdollisesti kiinnittää huomiota silloin, jos sokerihimo toistuvasti iskee iltapäivällä?

 

Riittävä uni auttaa hallitsemaan sokerihimoa

Kerrotaan, että riittämättömällä unensaannilla ja ylipainolla on yhteys. Liian lyhyet tai katkonaiset unet saavat elimistön usein himoitsemaan rasvaisia ja sokeripitoisia herkkuja. Riittävä uni ja lepo auttavat taklaamaan sokerihimoa.

Jos väsymyksen tunne kuitenkin jatkuu, on hyvä kääntyä asiassa myös terveydenhoidon ammattilaisen puoleen.

 

Tasainen ateriaväli pitää verensokerin tasaisena

Tasaisen ateriavälin sanotaan hillitsevän makean himoa. Säännöllisellä syömisellä voi myös torjua verensokerin laskemisesta johtuvaa ärtymystä ja siitä johtuvaa luontaista kehon stressitason nousua. Säännöllinen ateriaväli edistää tasaista vatsantoimintaa ja sillä voi myös tukea vuorokausirytmiä. Näin ollen tasaisilla ruokailuväleillä on positiivinen vaikutus yleiseen kokonaishyvinvointiin.

 

Hivenaineiden tasapainoiseen saantiin kannattaa kiinnittää huomiota

Hivenaineiden ja vitamiinien tasapainoisella saannilla on kiistaton vaikutus ihmisen hyvinvointiin. Kromin tiedetään tasapainottavan sokeriaineenvaihduntaa ja parantavan insuliinin sietokykyä, jolla on puolestaan vaikutus kakkostyypin diabeteksen ehkäisyssä. Sen vuoksi saattaa olla hyödyllistä tutustua laadukkaisiin kromivalmisteisiin. bertil’s Kromi sisältää hyvin imeytyvää kormipikolinaattia, jonka elimistö hyödyntää tehokkaasti.

 

Sokerihimo hellittää muutamassa päivässä

Sanotaan, että makeanhimosta pääsee kyllä yli, kun malttaa sinnikkäästi taistella sitä vastaan jonkin aikaa. Ihminen pitää luontaisesti makeasta ja sen vuoksi sokeri koetaankin hyvin houkuttelevana. Monet huomaavatkin, että mitä enemmän sokeripitoisia herkkuja syö, sitä enemmän niitä kaipaa.  

Vanhat ja juurtuneet tavat myös helposti ohjaavat sokeristen herkkujen äärelle, jos asiaan ei kiinnitä huomiota. Kun sokerihimon tunnistaa ja tavoitteeksi asettaa sen hillitsemisen, laadukas kromivalmiste toimii usein hyvänä tukijana tällä taipaleella.

Kotimaiset laadukkaat hivenaineet, vitamiinit ja Active-tuotteet löydät nyt bertil’s nimellä apteekeista ja terveyskaupoista. Uuteen bertil’s sarjaan kuuluvat niin ennestään tutut ja suositut Kelasin hivenaineet kuin monet mielenkiintoiset uutuudet.