Bertil's logo

Kotimaiset laadukkaat hivenaineet, vitamiinit ja yhdistelmätuotteet löydät nyt bertil’s nimellä apteekeista ja terveyskaupoista. Uuteen bertil’s sarjaan kuuluvat niin ennestään tutut ja suositut Kelasin hivenaineet kuin monet mielenkiintoiset uutuudet.

Tilaa Miten voit tänään -uutiskirje

Lähetämme sinulle kerran kuukaudessa Bertil’s -hyvinvointivinkkejä ja tuotetarjouksia.

Kaikkien uutiskirjetilaajien kesken arvotaan kuukausittain tuotepalkintoja. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

* pakollinen
ota yhteyttä
info@bertils.fi 
067817900
Itänummenkatu 44
68600, Pietarsaari
luonnon tehoaineet

bertil’s – Luonnon tehoaineet hyvinvointisi tueksi

Ihmiskeho on rakennettu toimimaan luonnon antimilla, ja luonnon valikoimasta löytyykin vastaus moniin terveyteen liittyviin pulmiin. bertil’s tuotesarja hyödyntää luonnon parhaita tehoaineita yhdistettynä aktiiviseen tuotekehitykseen ja tinkimättömään laatuun.

bertil’s tuotesarjan tarina sai alkunsa jo 1950-luvulta. Apteekkari Bertil Pomoell innostui kaikesta, mikä liittyi biologiaan ja kemiaan, ja kiersi Eurooppaa etsien parhaita luonnon tehoaineita omien asiakkaidensa avuksi. Lääkkeet Pomoell valmisti usein itse luonnon aineista, ja hänen reseptejään kyseltiin apteekista vielä vuosia myöhemmin. bertil´s health oy sai alkunsa Bertil Pomoellin elämäntyöstä, ja sitä vie eteenpäin hänen perheensä nyt kolmannessa polvessa.

 

bertil´s tuotteiden tehon salaisuus ovat markkinoiden parhaat raaka-aineet

bertil´s tuotteiden periaatteet ovat samat kuin Bertilillä itsellään: parhaat luonnon raaka-aineet, tinkimätön laatu ja aktiivinen tuotekehitys. bertil´s hivenaineiden nerokkuus piilee mm. aminohappokelatoinnissa. Aminohappokelatoitujen hivenaineiden imeytyminen eroaa yleisesti ravintolisissä käytetyistä hivenainemuodoista. bertil´s kelaateissa hivenaine, kuten sinkki tai magnesium on liitetty aminohappoon, ja aminohappo muodostaa sen ympärille ikään kuin kuoren. Se kuljettaa hivenainetta ruuan-sulatuskanavassa suojaten sitä lukuisilta luonnollisilta imeytymisen esteiltä ja kuljettaa sen helposti ohutsuolen limakalvon läpi verenkiertoon elimistön hyödynnettäväksi.

Käyttämällä laadukkaita kasviperäisiä aminohappoja bertil’s -tuotesarja hyödyntää luonnon omia keinoja, joilla ravintolisät saadaan imeytymään.

 

Lisätehoa melatoniinille luonnon omista tehoaineista

Melatoniini on kasvattanut viime vuosina suosiotaan aikavyöhykkeiden yli matkustavien keskuudessa, koska se auttaa lievittämään aikaeroväsymystä. Melatoniinivalmisteita käyttävät myös tilapäisistä unihäiriöistä kärsivät, joita on keskuudessamme entistä enemmän. Stressaava työ, näyttövalon katselu iltaisin ja epäterveelliset elämäntavat voivat vaikeuttaa nukahtamista.

Vahvojen melatoniinivalmisteiden sivuoireena voi olla tokkurainen olo vielä aamullakin, ja moni pelkää hyvästä syystä hukkaavansa luonnollisen unen melatoniinin käytön myötä.

bertil’s Unisin -yrttiuute-melatoniinivalmiste sisältää miedon annoksen melatoniinia, jonka vaikutusta tukemaan olemme tuoneet luonnon perinteisiä rohdosuutteita: sitruunamelissaa, kärsimyskukkauutetta ja L-teaniinia. Yrttiuutteet rauhoittavat mieltä ja auttavat omalta osaltaan unen saantia.

 

Syksyn bertil’s uutuudet: Kurkumiini ja K2-vitamiini

Kurkumalla on pitkä historia rohdoskäytössä ja se sisältää runsaasti kurkumiinia, jonka uskotaan olevan tehokas antioksidantti. Viralliset terveysväittämät kurkumiinille ovat Euroopan elintarviketurvallisuusviraston käsittelyssä ja vielä kesken. Intialaisessa ayurveda-lääkintäperinteessä kurkumaa on käytetty muun muassa ruoansulatuksen, kuumeen, tulehdusten ja maksan hoitoon. Päiväannos bertil’s Kurkumiinia sisältää 660-990 mg erinomaisesti imeytyvää kurkumiiniuutetta.

bertil’s K2-vitamiini on hyvin imeytyvä ja pitkävaikutteinen. K2-vitamiini edistää luuston pysymistä normaalina ja sitä suositellaankin kaikenikäisille kalsium- ja D-vitamiinilisän tueksi. Erityisesti kasvavat lapset, raskaana olevat ja imettävät äidit sekä vaihdevuosi-ikäiset naiset hyötyvät K2-vitamiinista kalsiumlisän kaverina. K2-vitamiini on hyväksi myös verisuonten terveydestä huolissaan olevalle. Sen on todettu kuljettavan kalsiumia luustoon paitsi verenkierrosta, mutta myös verisuonten seinämistä. K2-vitamiini vähentää siis osaltaan verisuonten seinämiin kertynyttä kalkkeumaa.

 

Tutustu uutuustuotteisiin

 

Kotimaiset laadukkaat hivenaineet, vitamiinit ja Active-tuotteet löydät nyt bertil’s nimellä apteekeista ja terveyskaupoista. Uuteen bertil’s sarjaan kuuluvat niin ennestään tutut ja suositut Kelasin hivenaineet kuin monet mielenkiintoiset uutuudet.