Bertil's logo

Kotimaiset laadukkaat hivenaineet, vitamiinit ja yhdistelmätuotteet löydät nyt bertil’s nimellä apteekeista ja terveyskaupoista. Uuteen bertil’s sarjaan kuuluvat niin ennestään tutut ja suositut Kelasin hivenaineet kuin monet mielenkiintoiset uutuudet.

Tilaa Miten voit tänään -uutiskirje

Lähetämme sinulle kerran kuukaudessa Bertil’s -hyvinvointivinkkejä ja tuotetarjouksia.

Kaikkien uutiskirjetilaajien kesken arvotaan kuukausittain tuotepalkintoja. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

* pakollinen
ota yhteyttä
info@bertils.fi 
067817900
Itänummenkatu 44
68600, Pietarsaari

Sinkin ostajan opas

Sinkki on valloittanut apteekkien ja hyvinvointikauppojen hyllyt, eikä syyttä. Vaikka elimistön normaalisti tarvitseman sinkin määrä ei ole suuri, vain 10 mg päivässä, sinkki vaikuttaa vastustuskykyyn ja hyvinvointiin hyvin monella tavalla.

Sinkki on tärkeä hivenaine elimistön kaikissa rakennus- ja uudistumistoiminnoissa. Sen vaikutukset näkyvät parhaiten nopeasti uudistuvien kudosten kuten ihon, hiusten ja kynsien hyvinvoinnissa. Sinkkiä tarvitaan lisäksi vastustuskyvyn ylläpitoon, hedelmällisyyden ja testosteronitasojen tukemiseen sekä mm. aivoille tärkeiden omega-3-rasvahappojen rakentamiseen.

bertil’s on pakannut sinkkiä kolmeen eri muotoon. Lue, mikä niistä sinun pitäisi valita.

 

Sinkkiä pitkäaikaiseen tarpeeseen: bertil’s Sinkki

 

Sinkin pitkäaikaisesti vastustuskykyä tukevien vaikutusten kannalta tärkeintä on sinkin paras mahdollinen imeytyminen. Sinkki ei päädy soluihin eikä osaksi aineenvaihduntaa ohjaavia entsyymejä, jos se ei imeydy ruuansulatuskanavasta verenkiertoon. Sinkin muodolla on siis väliä. bertil’s Sinkissä käytetty aminohappokelatoitu sinkki (sinkkibisglysinaatti) imeytyy erittäin hyvin. Hyvin imeytyvä hivenaine on myös vatsaystävällinen.

Hyvin imeytyvä ja pitkäaikaisesti vaikuttava bertil’s Sinkki sopii sinulle, jos etsit apua iho-ongelmiin, hauraille hiuksille ja lohkeileville kynsille, tai aloitat vastustuskyvyn boostaamisen jo hyvissä ajoin ennen flunssakautta.

 

Hyvänmakuista sinkkiä flunssan ensioireiden torjumiseen: bertil’s Imeskeltävä Sinkkiasetaatti

 

Tietyillä sinkin muodoilla on nopeat ulkoiset vaikutukset suun ja nielun limakalvoilla oleviin taudinaiheuttajiin. Parhaiten ulkoisesti toimiva sinkin muoto on sinkkiasetaatti. Sen teho perustuu sinkin nopeaan ionisoitumiseen eli vapautumiseen jo suun syljen vaikutuksesta. Vapaiden sinkki-ionien vaikutusmekanismeja ei täysin tunneta, mutta niiden on todettu heikentävän mm. flunssaa aiheuttavien rhinovirusten lisääntymistä.

Parhaan hyödyn saa, kun sinkkiasetaattia imeskellään suussa hitaasti ja useita kertoja päivässä. Tieteellisten tutkimusten mukaan flunssan oireita lievittävä ja kestoa lyhentävä vaikutus saadaan vähintään 75 mg päivittäisellä sinkkiannoksella. Sinkkiasetaatin imeskely on kuitenkin aloitettava heti ensioireiden ilmaannuttua. Sinkin imeskelystä saattaa olla hyötyä myös hammasterveydelle haitallisten bakteerien kasvun hillitsemisessä.

bertil’s Sinkkiasetaatti imeskelytabletteja ovat hyvän makuisia. Ionisoituvan sinkkiasetaatin aiheuttama polte on tunnistettava. Maku kokonaisuutena on silti siedettävä, koska puolet tabletin sisältämästä 10 mg sinkistä on neutraalimman makuista sinkkibisglysinaattia. Tuotteen hammasystävällisyyttä korostaa sen sisältämä 100% ksylitoli. Tabletti on maustettu mustaherukalla ja sitruunalla. 8 tabletin imeskely on verraten miellyttävää ja helppoa. Tehokuuria suositellaan ainoastaan aikuisille enintään 7 päivän ajan.

bertil’s Imeskeltävä Sinkkiasetaatti on sinun valintasi, jos perheenjäsenesi tai työkaverisi ovat jo flunssassa ja haluat nopean tuen vastustuskyvyllesi. Viikon tehokuurilla voit nauttia jopa 8 tablettia päivässä.

 

Monikäyttöistä sinkkiä: bertil’s Imeskeltävä Sinkki

 

Imeskeltävän sinkkikelaatin vahvuus on kaksikäyttöisyys. Sitä voi popsia säännöllisesti 1 tabletin annoksella vastustuskyvyn, ihon ja limakalvojen vahvistamiseen. Flunssan ensioireiden ilmaantuessa, saman tuotteen annostuksen voi lisätä enintään viikon ajaksi 8 tablettiin. Raikas ksylitolitabletti on myös sellaisenaan vaihtoehto niille, jotka mieluimmin pureskelevat kuin imeskelevät sinkkitabletin.

bertil’s Imeskeltävä Sinkki sopii sinulle, joka et pidä tablettien nielemisestä kokonaisena, mutta etsit sinkkiä pitkäaikaiseen käyttöön. Imeskeltävä Sinkki on raikkaan mintun makuinen imeskelytabletti, joka on makeutettu xylitolilla.

 

Sinkkiä kipeälle kurkulle: bertil’s Sinkkisuihke

 

Kätevä suihkepullo annostelee sopivan annoksen sinkkiä helposti. Tehokuuriin sinkkisuihke sopii mainiosti, sillä sinkkisuihkepullo riittää aktiivikäytössä juuri sopivasti muutamaksi päiväksi, eikä puoliksi käytetty purkki jää kaappiin pyörimään.

bertil’s Sinkkisuihke sisältää puolet parhaalla tavalla ulkoisesti vaikuttavaa sinkkiasetaattia ja puolet hyvin imeytyvää sinkkikelaattia.

Sinkkiasetaatilla on vahvin ns. ulkoinen vaikutus suun nielun limakalvoilla pesiviin taudinaiheuttajiin. Nielussa tuntuva lievä polte ja karheus on merkki sinkkiasetaatin toiminnasta. Sinkkiasetaatin imeytyminen ja pitkäkestoiset vaikutukset ovat rajalliset. Suihkeelle tuplatehon antava sinkkikelaatti sen sijaan imeytyy parhaalla tavalla ja vaikuttaa vastustuskykyyn kokonaisvaltaisesti, ja tekee hyvää iholle, hiuksille ja kynsille.

Valitse kätevä bertil’s Sinkkisuihke sen helpon käyttötavan vuoksi. Miedosti piparmintulla, ksylitolilla ja stevialla maustettu sinkkisuihke on helppo nauttia ja tehokuuri tulee toteutettua taskussa helposti kulkevan pakkauksen ansiosta

Kotimaiset laadukkaat hivenaineet, vitamiinit ja Active-tuotteet löydät nyt bertil’s nimellä apteekeista ja terveyskaupoista. Uuteen bertil’s sarjaan kuuluvat niin ennestään tutut ja suositut Kelasin hivenaineet kuin monet mielenkiintoiset uutuudet.