Bertil's logo

Kotimaiset laadukkaat hivenaineet, vitamiinit ja yhdistelmätuotteet löydät nyt Bertil’s nimellä apteekeista ja terveyskaupoista. Uuteen Bertil’s sarjaan kuuluvat niin ennestään tutut ja suositut Kelasin hivenaineet kuin monet mielenkiintoiset uutuudet.

Tilaa Miten voit tänään -uutiskirje

Lähetämme sinulle kerran kuukaudessa Bertil’s -hyvinvointivinkkejä ja tuotetarjouksia.

Kaikkien uutiskirjetilaajien kesken arvotaan kuukausittain tuotepalkintoja. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

* pakollinen
ota yhteyttä
valioravinto@valioravinto.fi 
067817900
Itänummenkatu 44
68600, Pietarsaari

Erilaista rautaa eri tarpeisiin

Väsymys voi vaivata eri elämänvaiheissa monenlaisista syistä. Veriarvojen tarkistaminen verikokein tulee kyseeseen, jos mikään elämäntilanteessa ei selitä loputonta vetämättömyyden tunnetta. Jos syöt monipuolisesti, ulkoilet ja nukut riittävästi eikä mieltäsi paina pitkittynyt työstä tai muusta johtuva stressi, voi väsymyksen ja heikotuksen syitä etsiä veriarvoista.

Alhainen hemoglobiini

Alhainen hemoglobiini oireilee väsymyksenä, päänsärkynä ja voimattomuutena. Anemiassa on kyse veren rautapitoisuuden heikkenemisestä, ja siihen voi olla syynä puutteellinen ruokavalio, raudan ravinnosta imeytymisen häiriö tai vielä useammin esimerkiksi runsaat kuukautiset. Myös muut yleiset toistuvat verenvuodot, kuten nenäverenvuoto tai haavainen paksusuolentulehdus, voivat heikentää veriarvoja.

Veren rauta-arvoja korjataan nauttimalla rautavalmistetta ja kiinnittämällä huomiota sen imeytymiseen. Laadukkaimmat rautalisät on valmistettu imeytymään minkä tahansa ruoan kanssa nautittuna.

 

Alhainen varastorauta eli ferritiini

Joskus hemoglobiini on verikokeiden mukaan ihan normaalilla tasolla, vaikka ihminen kärsii anemian oireista. Tällöin kannattaa mittauttaa myös varastorauta eli ferritiini. Kehon rautavarastot pitävät veren rautapitoisuutta tasaisena, ja jos ferritiiniarvot ovat matalalla, ei hemoglobiiniarvokaan ole pitkällä tähtäimellä kunnossa.

Kotimaisessa Bertil’s-tuoteperheessä on kaksi rautavalmistetta erilaisiin tarpeisiin. Hyvin imeytyvät Bertil´s-rautavalmisteet voi nauttia minkä tahansa ruoan ja juoman kanssa. Esimerkiksi maito, kahvi ja tee eivät estä näiden rautavalmisteiden imeytymistä.

 

Bertil’s Rauta – alhaiseen hemoglobiiniin

Bertil’s Rauta on laadukas ja hyvin imeytyvä kotimainen rautavalmiste. Se on tehty markkinoiden parhaasta aminohappokelatoidusta (linkki laatu-sivulle) raudasta, mikä tekee siitä vatsaystävällisen ja tehokkaan. Rauta osallistuu punaisten verisolujen ja hemoglobiinin muodostumiseen sekä tukee vastustuskykyä ja kognitiivista toimintaa.

 

Bertil’s Hemoglobiini – ainutlaatuinen valmiste veriarvojen tueksi

Bertil’s Hemoglobiini sisältää raudan lisäksi kuparia, folaattia sekä B- ja C-vitamiineja. Se vahvistaa veren hemoglobiiniarvoja täydentämällä rautavarastoja ja lisäämällä samalla uusien punasolujen määrää.

Sen monipuolinen koostumus piristää välittömästi ja vähintään 1 kk säännöllisen käytön myötä. C-vitamiini, folaatti ja B12-vitamiini ovat tutkitusti piristäviä ja mielialaa kohottavia. Kupari edistää raudan kuljetusta kehossa.

Vegaanille Bertil’s Hemoglobiini sopii erinomaisesti: sen sisältämä aminohappokelatoitu rauta on kasviperäistä, minkä lisäksi tabletti kattaa päivittäisen B12-vitamiinin tarpeen.

 

Bertil’s Hemoglobiini on rautatuotteiden joukossa ainutlaatuinen uutuus. Kotimaiset Bertil´s-vitamiinit ja -kivennäisaineet löydät apteekeista ja terveyskaupoista.

Kotimaiset laadukkaat hivenaineet, vitamiinit ja Active-tuotteet löydät nyt Bertil’s nimellä apteekeista ja terveyskaupoista. Uuteen Bertil’s sarjaan kuuluvat niin ennestään tutut ja suositut Kelasin hivenaineet kuin monet mielenkiintoiset uutuudet.