Bertil's logo

Kotimaiset laadukkaat hivenaineet, vitamiinit ja yhdistelmätuotteet löydät nyt Bertil’s nimellä apteekeista ja terveyskaupoista. Uuteen Bertil’s sarjaan kuuluvat niin ennestään tutut ja suositut Kelasin hivenaineet kuin monet mielenkiintoiset uutuudet.

Tilaa Miten voit tänään -uutiskirje

Lähetämme sinulle kerran kuukaudessa Bertil’s -hyvinvointivinkkejä ja tuotetarjouksia.

Kaikkien uutiskirjetilaajien kesken arvotaan kuukausittain tuotepalkintoja. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

* pakollinen
ota yhteyttä
valioravinto@valioravinto.fi 
067817900
Itänummenkatu 44
68600, Pietarsaari

Talvenkalpea iho kaipaa suojaa auringolta – muista suojautua sisäisesti ja ulkoisesti

Talvenkalpea iho reagoi helposti aurinkoon, jos lähdet ensimmäisiin aurinkoisiin päiviin varautumatta. Markkinoille tullut uuden sukupolven aurinkotuote tarjoaa iholle suojaa auringolta sisältäpäin, ja voit nauttia paisteesta pidempään ilman pelkoa palamisesta ja aurinkoihottumasta. Parhaan lopputuloksen saat, kun suojaat ihoa niin ulkoisesti, kuin sisäisestikin.

 

Aurinkoihottuma on ikävä vaiva

Jopa joka viides suomalainen kärsii kiusallisesta aurinkoihottumasta kevään ensimmäisten aurinkoisten päivien jälkeen. Aurinkoihottumaan ei ole kehitetty lääkettä, mutta tutkimuksissa on todettu, että ajoissa ennen auringolle altistumista aloitettu beetakaroteenikuurin voi suojata ihoa aurinkoihottumalta ja palamiselta.

Bertil’s Sunny Beach on uuden sukupolven aurinkotabletti, joka sisältää muun muassa beetakaroteenia, ja antaa iholle monipuolisen suojan auringon haitallisia vaikutuksia vastaan.

 

Suojaa ihoa auringolta sisäisesti ja ulkoisesti

Riittävällä suojakertoimella varustetun aurinkovoiteen käyttö suojaa ihoa tehokkaasti, mutta parhaiten valmistaudut aurinkoiseen kauteen, kun aloitat jo ajoissa ihon kudosten suojaamisen myös sisäisesti. Sunny Beach on suunniteltu juuri tähän. Se sisältää huolella valitut ravinto- ja suoja-aineet ihon ruskettamiseen. Sunny Beach on parhaalla asiantuntemuksella luotu aurinkotabletti, joka tarjoaa parhaan hyödyn auringonpalvojille.

Bertil’s Sunny Beach sisältää huolella valitut ravinto- ja suoja-aineet ihon ruskettamiseen ja suojaamiseen. Kliinisesti tutkittu Melaline® -keratiini tarjoaa elimistölle nopeat rakennusaineet ihon pigmentin, melaniinin, muodostamiseen. Keratiinilla on myös muita tärkeitä tehtäviä nuorekkaan ihon rakenteissa, sillä ihon joustavuudesta ja vahvuudesta huolehtivat tukirakenteet koostuvat nimenomaan keratiinista.

Lisäksi aurinkotabletin sisältämä kupari edistää ihon päivettymistä ja suojaa samalla ihoa auringon aiheuttamalta hapettumisstressiltä ja vanhentavalta vaikutukselta edistämällä sidekudosten pysymistä vahvoina. Terve ja kimmoisa iho ei rypisty. Beetakaroteeni täydentää monipuolisen koostumuksen.

Aurinkotablettikuuri kannattaa aloittaa 2-4 viikkoa ennen auringonottoa. Kotimaisen Bertil´s Sunny Beachin löydät apteekeista ja terveyskaupoista.

 

Älä grillaa, vaan nauti auringosta maltillisesti

Ihoa kannattaa suojata auringossa, jos oleilee auringonpaisteessa pidempään kuin puoli tuntia kerrallaan. Talvenkalpea iho palaa herkästi ja alkaa punoittaa ja kutista. Kertaluontoinen palaminen aiheuttaa lähinnä epämukavuutta, mutta pitkällä tähtäimellä iho kannattaa suojata auringossa palamiselta.

Ihon toistuva palaminen ja ihon jatkuva altistaminen auringonpaahteelle lisää tutkimusten mukaan ihosyöpäriskiä. Tervekin iho vanhenee ennen aikojaan, jos auringon vaikutuksiin ei varustaudu.

Ihon suojaaminen ulkoisesti aurinkovoiteilla kuuluu toivottavasti jo jokaisen kesärutiineihin. Suojakertoimen valinta oman ihotyypin ja auringossa vietettävän ajan mukaan varmistavat kesäpäivän vieton ilman punoittavaa ihoa.

Kotimaiset laadukkaat hivenaineet, vitamiinit ja Active-tuotteet löydät nyt Bertil’s nimellä apteekeista ja terveyskaupoista. Uuteen Bertil’s sarjaan kuuluvat niin ennestään tutut ja suositut Kelasin hivenaineet kuin monet mielenkiintoiset uutuudet.