Bertil's logo

Kotimaiset laadukkaat hivenaineet, vitamiinit ja yhdistelmätuotteet löydät nyt bertil’s nimellä apteekeista ja terveyskaupoista. Uuteen bertil’s sarjaan kuuluvat niin ennestään tutut ja suositut Kelasin hivenaineet kuin monet mielenkiintoiset uutuudet.

Tilaa Miten voit tänään -uutiskirje

Lähetämme sinulle kerran kuukaudessa Bertil’s -hyvinvointivinkkejä ja tuotetarjouksia.

Kaikkien uutiskirjetilaajien kesken arvotaan kuukausittain tuotepalkintoja. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

* pakollinen
ota yhteyttä
info@bertils.fi 
067817900
Itänummenkatu 44
68600, Pietarsaari

Kaktus kurkussa ja puhti poissa, mutta kalenteri täynnä?

Kalenteri täynnä tärkeitä tapaamisia, reissun päällä, kiireinen työrupeama – ja raskas ja vetämätön olo?

Kiire ja stressi voivat heikentää vastustuskykyä eikä aina millään ehtisi lepäämään, vaikka se olisikin tarpeen. Lepohan olisi parasta lääkettä monessa tilanteessa, mutta aina siihen ei ole mahdollisuutta. Kun pitää jaksaa raskaasta olosta huolimatta, voi apua saada aivan uudenlaisesta tuotteesta, bertil´s Zinc Boost-imeskelytableteista.

bertil´s Zinc Boost-tabletit sisältävät nielussa paikallisesti vaikuttavaa sinkkiasetaattia, joka edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Innovatiivisen tuotteesta tekevät siihen yhdistetyt kofeiini ja B6-vitamiini, jotka virkistävät ja auttavat jaksamaan raskaasta olosta huolimatta.

Tutkittua tietoa sinkistä

Sinkin imeskelylle vastustuskyvyn tukena on vahvat perusteet. Nimenomaan suuhun vähitellen liukenevalla sinkillä on välitön vaikutus suun, nielun ja ruokatorven limakalvoilla. Siksi sinkkiä on hyvä nauttia kuuriluontoisesti tarpeeseen hitaasti imeskellen ja useita kertoja päivässä.

Kotimaista laatua jaksamisesi tueksi

Raikkaan piparmintun makuiset bertil´s Zinc Boost-imeskelytabletit on kehitetty ja valmistettu Suomessa ja ne sopivat tilapäiseen käyttöön silloin kun vastustuskyky kaipaa erityistä boostia ja lisäksi olisi pakko jaksaa.

bertil´s Zinc Boost-uutuuden löydät apteekeista.

 

Kotimaiset laadukkaat hivenaineet, vitamiinit ja Active-tuotteet löydät nyt bertil’s nimellä apteekeista ja terveyskaupoista. Uuteen bertil’s sarjaan kuuluvat niin ennestään tutut ja suositut Kelasin hivenaineet kuin monet mielenkiintoiset uutuudet.

Post a Comment