Bertil's logo

Kotimaiset laadukkaat hivenaineet, vitamiinit ja yhdistelmätuotteet löydät nyt bertil’s nimellä apteekeista ja terveyskaupoista. Uuteen bertil’s sarjaan kuuluvat niin ennestään tutut ja suositut Kelasin hivenaineet kuin monet mielenkiintoiset uutuudet.

Tilaa Miten voit tänään -uutiskirje

Lähetämme sinulle kerran kuukaudessa Bertil’s -hyvinvointivinkkejä ja tuotetarjouksia.

Kaikkien uutiskirjetilaajien kesken arvotaan kuukausittain tuotepalkintoja. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

* pakollinen
ota yhteyttä
info@bertils.fi 
067817900
Itänummenkatu 44
68600, Pietarsaari
https://www.yliopistonapteekki.fi/bertil-s-zinc-boost-tabl-60-kpl-84191.html

Kaktus kurkussa ja puhti poissa, mutta kalenteri täynnä?

Flunssa on aina ei-toivottu vieras, mutta joskus se iskee juuri silloin kun ajankohta on mahdollisimman huono. Kalenteri täynnä tärkeitä tapaamisia, reissun päällä tai kesken kiireisen työrupeaman.

Kiire ja stressi voivat heikentää vastustuskykyä ja flunssa pääsee voitolle silloin kun sitä vähiten kaipaisi. Lepo olisi parasta lääkettä flunssaiselle, mutta aina siihen ei ole mahdollisuutta. Kun pitää jaksaa flunssasta huolimatta, voi apua saada aivan uudenlaisesta tuotteesta, bertil´s Zinc Boost-imeskelytableteista.

bertil´s Zinc Boost-tabletit sisältävät nielussa paikallisesti vaikuttavaa sinkkiasetaattia, joka edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Innovatiivisen tuotteesta tekevät siihen yhdistetyt kofeiini ja B6-vitamiini, jotka virkistävät ja auttavat jaksamaan flunssasta huolimatta.

Tutkittua tietoa oireiden helpottamiseksi

Sinkin imeskelylle flunssa-aikaan on vahvat perusteet. Nimenomaan suuhun vähitellen liukenevalla sinkillä on välitön vaikutus suun, nielun ja ruokatorven limakalvoilla pesiviin taudinaiheuttajiin. Siksi sinkkiä on hyvä nauttia akuuttiin tarpeeseen hitaasti imeskellen ja useita kertoja päivässä. Käyttö kannattaa aloittaa heti oireiden ilmaannuttua ja jatkaa niin kauan kuin niitä esiintyy. Siksi tuotetta kannattaa myös pitää kotona ja esim. työmatkoilla mukana kaiken varalta, jos oireet sattuisivat yllättämään huonolla hetkellä.

Kotimaista laatua jaksamisesi tueksi

Raikkaan piparmintun makuiset bertil´s Zinc Boost-imeskelytabletit on kehitetty ja valmistettu Suomessa ja ne sopivat tilapäiseen käyttöön silloin kun flunssa painaa, mutta pitää jaksaa. Pidä varalla lääkekaapissasi ja ota myös reissuun mukaan, niin flunssa ei enää hidasta menoasi!

bertil´s Zinc Boost-uutuuden löydät apteekeista.

 

Kotimaiset laadukkaat hivenaineet, vitamiinit ja Active-tuotteet löydät nyt bertil’s nimellä apteekeista ja terveyskaupoista. Uuteen bertil’s sarjaan kuuluvat niin ennestään tutut ja suositut Kelasin hivenaineet kuin monet mielenkiintoiset uutuudet.

Post a Comment