Bertil's logo

Kotimaiset laadukkaat hivenaineet, vitamiinit ja yhdistelmätuotteet löydät nyt bertil’s nimellä apteekeista ja terveyskaupoista. Uuteen bertil’s sarjaan kuuluvat niin ennestään tutut ja suositut Kelasin hivenaineet kuin monet mielenkiintoiset uutuudet.

Tilaa Miten voit tänään -uutiskirje

Lähetämme sinulle kerran kuukaudessa Bertil’s -hyvinvointivinkkejä ja tuotetarjouksia.

Kaikkien uutiskirjetilaajien kesken arvotaan kuukausittain tuotepalkintoja. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

* pakollinen
ota yhteyttä
info@bertils.fi 
067817900
Itänummenkatu 44
68600, Pietarsaari

Testosteronivaje voi olla luultua yleisempää

Testosteroni ei ole pelkästään miehen seksuaalisuuteen vaikuttava hormoni, vaikka se siinä tärkeässä roolissa onkin. Testosteronin vajauksen on raportoitu olevan yhteydessä myös mielialan laskuun, yleiseen voimattomuuteen, nukahtamis- ja univaikeuksiin, hikoilupuuskiin sekä fyysisen suorituskyvyn ja palautumisen heikentymiseen. Nämä tuntemukset saatetaan monesti yhdistää automaattisesti mielialaan liittyviin ongelmiin, vaikka ongelma ei tässä tapauksessa johtuisikaan niistä.

Testosteronivaje näyttää olevan maailmanlaajuisesti yleistyvä ilmiö

Testosteronivajeen vaikutukset ovat laaja-alaiset ja joskus vaikeasti yhdistettävissä toisiinsa. Ilmiö näyttäisi joka tapauksessa olevan maailmanlaajuisesti yleistyvä koskien yhä nuorempia miehiä. Syiksi epäillään ainakin lisääntyvää ylipaino-ongelmaa, mutta myös ympäristön kemikaalikuormitusta. Myös monet pitkäaikaissairaudet alentavat testosteronin määrää normaalien ikääntymismuutosten lisäksi.

Monivaikutteisen testosteronin vajauksella voi olla moninaiset vaikutuksetkin

Testosteroni on erityisesti lihasten kehittymisen ja lihasten lujuuden säilyttämisen kannalta tärkeä hormoni. Jos testosteronia on vähän, voi tuntua ettei treeni millään tahdo kulkea ja palautuminen tuntuu kestävän normaalia kauemmin. Testosteronivaje on yhdistetty myös herkempään lihomiseen, sillä kun testosteronitasot ovat matalat, elimistö varastoi ylimääräisen energian helpommin rasvakudoksiin. Aamuerektioiden vähentyminen ja halukkuuden muutokset voivat nekin viitata testosteronivajeeseen. Moni mies on raportoinut myös keskittymiskyvyn muutoksista sekä yleisestä ärtyneisyydestä ja aloitekyvyttömyydestä. Useimmiten tuntemukset tulevat pikkuhiljaa, joten niiden tarkkaa alkamista voi olla vaikea hahmottaa. Tuntemukset voivat olla hyvin samankaltaisia kuin naisilla vaihdevuosissa estrogeenivajeen yhteydessä. Naisille löytyy runsaasti apua, mutta miehille luotettavien ja turvallisten valmisteiden tarjonta on huomattavasti kapeampi.

Valmisteiden villi länsi

Miehille tarkoitettujen valmisteiden markkinat ovat kirjavat eikä varsinkaan ulkomailta tilattujen tuotteiden sisällöstä tai turvallisuudesta voida olla varmoja. Monien tuotteiden takaa puuttuvat myös kliiniset tutkimukset, joilla vaikutuksia voidaan luotettavasti arvioida. bertil´s Testo Boost on Suomessa kehitetty ja valmistettu uutuustuote seksuaalisen kyvyn ja halukkuuden edistämiseen ja normaalien testosteroniarvojen ylläpitoon. Testo Boostin sisältämät raaka-aineet ovat tutkittuja ja turvallisia, ja sopivat myös kilpaurheilijoille.

Kotimainen tuote on turvallinen valinta

bertil´s Testo Boost sisältää 4 eri tehoaineen yhdistelmän, joista mm. Enostim™-kasviuute on kliinisesti tutkittu ja Tribulus Terrestris-uutteella on vahva näyttö vaikutuksistaan seksuaalisen kyvyn ja halukkuuden edistäjänä. Sinkki taas on miehen hormonitoiminnalle erityisen tärkeä hivenaine. Mikä tärkeintä, aktiiviaineiden ei tiedetä aiheuttavan sivuvaikutuksia. Toivottuja vaikutuksia voidaan yleensä havaita n. 2 viikon säännöllisellä käytöllä ja paras hyöty saavutetaan 3-4 viikon käytön myötä.

EnoSTIM™ on ranskalaisten alan asiantuntijoiden kehittämä kasviuuteseos. Sahramin, viinirypäleen ja omenan tehoaineiden toimivuutta ja vaikutusmekanismeja on tutkittu kliinisessä tutkimuksessa. Tulokset ja käyttäjätyytyväisyys olivat vakuuttavat 28 päivää kestäneen tutkimusjakson päätyttyä.

Tribulus terrestris-kasvin seksuaalista kykyä ja halukkuutta kohottavista vaikutuksista on laajaa näyttöä. Uute on tarkoin tutkittu, eikä se sisällä kilpaurheilijoille kiellettyjä WADA:n listaamia aineosia kuten THC:a.

Sinkki on miehille tärkeä hivenaine, joka ylläpitää veren normaalia testosteronitasoa sekä hedelmällisyyttä ja lisääntymistä. Sinkkiä menetetään jokaisen siemensyksyn yhteydessä. B6-vitamiini tukee elimistön energia-aineenvaihduntaa.

bertil´s Testo Boost-valmisteen löydät hyvin varustelluista apteekeista ja terveyskaupoista sekä kotimaisista, luotettavista verkkokaupoista.

Kotimaiset laadukkaat hivenaineet, vitamiinit ja Active-tuotteet löydät nyt bertil’s nimellä apteekeista ja terveyskaupoista. Uuteen bertil’s sarjaan kuuluvat niin ennestään tutut ja suositut Kelasin hivenaineet kuin monet mielenkiintoiset uutuudet.

Post a Comment