Bertil's logo

Kotimaiset laadukkaat hivenaineet, vitamiinit ja yhdistelmätuotteet löydät nyt bertil’s nimellä apteekeista ja terveyskaupoista. Uuteen bertil’s sarjaan kuuluvat niin ennestään tutut ja suositut Kelasin hivenaineet kuin monet mielenkiintoiset uutuudet.

Tilaa Miten voit tänään -uutiskirje

Lähetämme sinulle kerran kuukaudessa Bertil’s -hyvinvointivinkkejä ja tuotetarjouksia.

Kaikkien uutiskirjetilaajien kesken arvotaan kuukausittain tuotepalkintoja. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

* pakollinen
ota yhteyttä
info@bertils.fi 
067817900
Itänummenkatu 44
68600, Pietarsaari
Bertil's koski taustakuva

Mies – häiritsevätkö toistuvat öiset vessareissut untasi?

Eturauhasen hyvänlaatuinen liikakasvu on yleinen ilmiö n. 50-vuotiaiden miesten keskuudessa. Kiusalliseksi ja häiritseväksi sen voivat tehdä yön aikainen tihentynyt virtsaamisen tarve. Tästä seuraa usein katkonainen yöuni, joka taas voi aiheuttaa elämänlaatuun alentavasti vaikuttavaa päiväaikaista väsymystä.

Eturauhasen hyvälaatuinen liikakasvu on useimmiten seurausta testosteronitasojen alenemisesta ja tämä tapahtuu monella miehellä 50 ikävuoden korvilla. Liikakasvun tyypillisimpiä oireita ovat virtsaamisongelmat; rakko tyhjenee hitaasti tai ei täysin. Öiseen aikaan vessassa pitää käydä usein ja yöunet jäävät sen vuoksi katkonaisiksi. Ongelma voi haitata oman nukkumisen lisäksi vieruskaveriakin, jos tämä sattuu olemaan herkkäunisempi.

Viisikymppisen miehen haasteet

Viisikymppisen miehen hyvinvointia koetellaan monin tavoin, sillä sydän- ja verisuonitautien yleistyvyys lisääntyy tässä iässä, kun verenkierto muutenkin iän myötä heikkenee ja verenpaine tuppaa nousemaan. Verenkierto-ongelmat saattavat näkyä myös erektiokyvyn heikentymisenä, joka voi sekin olla elämänlaatua heikentävä tekijä. +50-vuotiaan miehen on hyvä käydä mittauttamassa PSA-arvonsa (prostaspesifinen antigeeni) vuosittain, sillä eturauhassyöpä on miehen yleisin syöpä ja sen ennaltaehkäisyssä PSA-arvojen säännöllinen tarkastelu on tärkeää. Kohonneet PSA-arvot voivat viitata ongelmiin eturauhasessa.

Kuinka tukea eturauhasen hyvinvointia?

Onneksi paljon on tehtävissä niin ongelmien ennaltaehkäisyssä kuin niiden helpottamisessakin. Tiettyjen luonnon raaka-aineiden tiedetään tutkimusten perusteella olevan tehokkaita nimenomaan eturauhasen hyvinvointia ajatellen. Uusi bertil´s Prostasin Forte on tehokas ja monipuolinen yhdistelmävalmiste, joka on kehitetty erityisesti miehiseen hyvinvointiin. Suomessa kehitetty valmiste sisältää 5 luotettavaa ja tehokasta raaka-ainetta, jotka tukevat synergisesti eturauhasen hyvinvointia ja pitävät yllä normaalia testosteronitasoa. Sahapalmu-uutteen vaikutuksista eturauhasen hyvinvointiin on tieteellinen näyttö: se mm. ylläpitää normaalia virtsasuihkua. Granaattiomenauute on tunnetusti voimakas antioksidantti, jonka vaikutuksista eturauhaseen on tehty runsaasti tutkimuksia. Prostasin Forte sisältää lisäksi kahta miehelle erityisen tärkeää hivenainetta, seleeniä ja sinkkiä, jotka ylläpitävät normaalia testosteronitasoa ja siittiönmuodostusta.

Positiivinen palaute puhuu puolestaan

Prostasin Forte on monipuolisesti miehen hyvinvointia tukeva valmiste, josta saatu palaute on ollut positiivista. Neljän viikon säännöllisen käytön jälkeen käyttäjät ovat raportoineet mm. yöllisten vessakäyntien vähenemisestä. Unet ovat siis parantuneet niin tyytyväisellä valmisteen käyttäjällä kuin vieressä nukkujallakin.

Luotettavan ja kotimaisen bertil´s Prostasin Forten löydät apteekistasi!

Kotimaiset laadukkaat hivenaineet, vitamiinit ja Active-tuotteet löydät nyt bertil’s nimellä apteekeista ja terveyskaupoista. Uuteen bertil’s sarjaan kuuluvat niin ennestään tutut ja suositut Kelasin hivenaineet kuin monet mielenkiintoiset uutuudet.

Post a Comment