Bertil's logo

Kotimaiset laadukkaat hivenaineet, vitamiinit ja yhdistelmätuotteet löydät nyt bertil’s nimellä apteekeista ja terveyskaupoista. Uuteen bertil’s sarjaan kuuluvat niin ennestään tutut ja suositut Kelasin hivenaineet kuin monet mielenkiintoiset uutuudet.

Tilaa Miten voit tänään -uutiskirje

Lähetämme sinulle kerran kuukaudessa Bertil’s -hyvinvointivinkkejä ja tuotetarjouksia.

Kaikkien uutiskirjetilaajien kesken arvotaan kuukausittain tuotepalkintoja. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

* pakollinen
ota yhteyttä
info@bertils.fi 
067817900
Itänummenkatu 44
68600, Pietarsaari

Vaihtoehto tableteille: kätevä sinkkisuihke yhdistää kaksi sinkin muotoa

Useimmat tietävät jo sinkin tärkeydestä elimistöllemme ja sen vaikutuksista hyvinvointiimme. Sinkki mm. edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Moni käyttää sinkkivalmistetta hyvinvointinsa tukena säännöllisesti tai kuuriluonteisesti tarpeen mukaan. Sinkkivalmistetta valittaessa on hyvä tietää mikä sinkin muoto kulloiseenkin käyttötarpeeseen parhaiten sopii, jotta sen vaikutus olisi mahdollisimman optimaalinen.

Sinkin eri muodot sopivat hieman eri tarkoituksiin

Sinkin käytölle vastustuskyvyn tukena on vahvat perusteet. Nimenomaan suun limakalvoilta imeytyvällä sinkillä on välitön paikallinen vaikutus suun, nielun ja ruokatorven limakalvoilla. Käyttö pieninä annoksina useita kertoja päivässä tehostaa sinkin vaikutuksia erityisesti kuuriluontoisessa käytössä. Tässä tarkoituksessa parhaiten toimivaksi on havaittu suun limakalvojen kautta nautittu sinkkiasetaatti, joka on sinkin muodoista nopeimmin imeytyvä. Näin elimistö saa rivakasti käyttöönsä lisävahvistuksia silloin kun niitä halutaan nopeasti.

Pitkäaikaisemmassa käytössä taas sinkkibisglysinaatti eli aminohappokelatoitu sinkki näyttäisi olevan toimivin. Aminohappokelatoidut hivenaineet ja niiden imeytyminen eroavat edukseen ravintolisissä yleisesti käytetyistä muista hivenainemuodoista. Kelaateissa hivenaine on liitetty aminohappoon, yleisimmin glysiini-aminohappoon. Se suojaa hivenainetta lukuisilta luonnollisilta imeytymisen esteiltä ja kuljettaa sen helposti ruuansulatuskanavan limakalvon läpi verenkiertoon, jossa se vapautuu. Näin ollen sinkkibisglysinaatin vaikutus elimistössä on pitkäkestoisempi.

Kaksi sinkkiä yhdessä suihkeessa

Raikkaan piparmintun makuisessa bertil´s Sinkki suusuihkeessa on yhdistetty nämä kaksi sinkin muotoa, asetaatti ja kelaatti. Näin tuotteesta saa hyödyn sekä kuuriluontoisia että pitkäkestoisia vaikutuksia hakeva käyttäjä, kulloisenkin tarpeen mukaan.

bertil´s Sinkki suusuihketta löydät apteekeista ja terveyskaupoista.

 

Kotimaiset laadukkaat hivenaineet, vitamiinit ja Active-tuotteet löydät nyt bertil’s nimellä apteekeista ja terveyskaupoista. Uuteen bertil’s sarjaan kuuluvat niin ennestään tutut ja suositut Kelasin hivenaineet kuin monet mielenkiintoiset uutuudet.

Post a Comment