Bertil's logo

Kotimaiset laadukkaat hivenaineet, vitamiinit ja yhdistelmätuotteet löydät nyt bertil’s nimellä apteekeista ja terveyskaupoista. Uuteen bertil’s sarjaan kuuluvat niin ennestään tutut ja suositut Kelasin hivenaineet kuin monet mielenkiintoiset uutuudet.

Tilaa Miten voit tänään -uutiskirje

Lähetämme sinulle kerran kuukaudessa Bertil’s -hyvinvointivinkkejä ja tuotetarjouksia.

Kaikkien uutiskirjetilaajien kesken arvotaan kuukausittain tuotepalkintoja. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

* pakollinen
ota yhteyttä
info@bertils.fi 
067817900
Itänummenkatu 44
68600, Pietarsaari

bertil´s Immune Boost – vahvat tehoaineet vastustuskyvyllesi

Elimistön vastustuskyky eli immuniteetti on monimutkainen kokonaisuus, johon vaikuttavat monet asiat yhdessä. Geenit määrittävät tässäkin elimistön peruspalikat eli esim. sen, millä intensiteetillä taudinaiheuttajiin reagoidaan tai kuinka nopeasti elimistö näistä hyökkäyksistä toipuu. Geenien edessä ei kuitenkaan olla voimattomia, sillä omaan vastustuskykyynsä voi tietyissä rajoissa kyllä vaikuttaa. Ravinnon monipuolisuus, riittävä unensaanti, kohtuullisesti rasittava liikunta ja stressitasojen hallinta ovat niitä vastustuskykyyn vaikuttavia tekijöitä, joihin itse voi merkittävästikin vaikuttaa.

Vastustuskykyä rakennetaan ravintoaineista

Tiedossa on useita ravintoaineita, jotka tutkitusti tukevat elimistön vastustuskykyä. Tämän vuoksi ruokavalion monipuolisuus on avainasemassa, jotta elimistö saa riittävästi rakennuspalikoita vastustuskyvyn jokapäiväiseen ylläpitämiseen ja rakentamiseen. Tämä on siis elimistössä kokoaikaisesti käynnissä oleva prosessi.

Nykyajan kiireisessä elämänrytmissä monen ruokavaliossa saattaa olla puutteita. Harva syö tuoretta kasvispainotteista ruokaa päivittäin. Paljon on puhuttu myös siitä, sisältääkö nykyinen tehokasvatettu ja usein raskaasti prosessoitu ruokamme enää riittäviä määriä ravintoaineita, jotta voidaan oikeasti sanoa, että monipuolinen syöminen riittää kattamaan elimistön ravintoainetarpeet.

Tutuista ravintoaineista vastustuskykyymme vaikuttavat tunnetusti C- ja D-vitamiini, jotka molemmat edistävät normaalia vastustuskykyä. Hivenaineista sinkin ja seleenin tiedetään vaikuttavan samalla tavoin. Osittain nämä ravintoaineet toimivat myös synergisesti eli toisiaan tukevasti, joten olisi suotavaa, että niitä kaikkia on elimistön käytettävissä tasaisesti. Näiden ravintoaineiden optimaalisesta saannista kannattaa siis pitää hyvää huolta, sillä niiden vaikutuksesta vastustuskykyyn on vankasti tutkittua tietoa.

Tutkitut ainesosat vastustuskykyn tueksi

Kun yhdistetään C- ja D-vitamiini, sinkki ja seleeni, saadaan vahva ja erittäin monipuolinen yhdistelmä elimistön vastustuskyvyn avuksi. Tuotteen optimaalisen koostumuksen täydentää hiivasta saatu korkealaatuinen LalDefense® -beetaglukaani.  Kattava paketti siis!

Erittäin monipuolisen uutuustuotteemme, bertil´s Immune Boost-valmisteen, löydät nyt apteekeista ja hyvinvarustelluista terveyskaupoista.

 

 

 

 

Kotimaiset laadukkaat hivenaineet, vitamiinit ja Active-tuotteet löydät nyt bertil’s nimellä apteekeista ja terveyskaupoista. Uuteen bertil’s sarjaan kuuluvat niin ennestään tutut ja suositut Kelasin hivenaineet kuin monet mielenkiintoiset uutuudet.

Post a Comment