Bertil's logo

Kotimaiset laadukkaat hivenaineet, vitamiinit ja yhdistelmätuotteet löydät nyt bertil’s nimellä apteekeista ja terveyskaupoista. Uuteen bertil’s sarjaan kuuluvat niin ennestään tutut ja suositut Kelasin hivenaineet kuin monet mielenkiintoiset uutuudet.

Tilaa Miten voit tänään -uutiskirje

Lähetämme sinulle kerran kuukaudessa Bertil’s -hyvinvointivinkkejä ja tuotetarjouksia.

Kaikkien uutiskirjetilaajien kesken arvotaan kuukausittain tuotepalkintoja. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

* pakollinen
ota yhteyttä
info@bertils.fi 
067817900
Itänummenkatu 44
68600, Pietarsaari
Bertil's Hemoglobiini

Energiaa ja jaksamista raudasta

 

Väsymys voi vaivata eri elämänvaiheissa monenlaisista syistä. Veriarvojen tarkistaminen verikokeella on tärkeää, jos mikään muu elämäntilanteessa ei selitä loputonta vetämättömyyden tunnetta. Jos syöt monipuolisesti, ulkoilet ja nukut riittävästi eikä mieltäsi paina pitkittynyt työstä tai muusta johtuva stressi, voi väsymyksen syitä etsiä veriarvoista.

Alhainen hemoglobiini

Alhainen hemoglobiini oireilee väsymyksenä, päänsärkynä ja voimattomuutena. Vaiva on usein yleisempi naisilla. Anemiassa on kyse veren rautapitoisuuden heikkenemisestä, ja siihen voi olla useita syitä. Vajavainen tai niukka ruokavalio, raudan imeytymisen häiriö erilaisista suolisto-ongelmista johtuen tai esimerkiksi runsaat kuukautiset ovat yleisimpiä syitä. Myös muut toistuvat verenvuodot, kuten nenäverenvuoto tai haavainen paksusuolentulehdus, voivat heikentää veriarvoja. Suuret leikkaustoimenpiteet voivat myös vaikuttaa veriarvoihin.

Veren rauta-arvoja korjataan rautavalmisteella ja kiinnittämällä erityistä huomiota sen imeytymiseen. Laadukas rautalisä on valmistettu imeytymään minkä tahansa ruoan kanssa nautittuna, vatsaongelmia aiheuttamatta.

Alhainen varastorauta eli ferritiini

Joskus hemoglobiini on verikokeiden mukaan normaalilla tasolla, vaikka ihminen kärsii tyypillisistä anemian oireista eli väsymyksestä ja voimattomuudesta. Tällöin kannattaa mittauttaa myös kehon varastorautaa mittaava arvo eli ferritiini. Kehon rautavarastot pitävät veren rautapitoisuutta tasaisena, joten jos ferritiiniarvot ovat matalalla, ei hemoglobiiniarvokaan tule pitkällä tähtäimellä pysymään kunnossa. Raudalla on tärkeä rooli myös elimistön vastustuskyvyn ylläpitämisessä – seikka joka on hyvä sekin huomioida.

bertil’s Hemoglobiini – ainutlaatuinen ja vatsaystävällinen valmiste veriarvojen tueksi

bertil’s Hemoglobiini sisältää raudan lisäksi harkitun yhdistelmän kuparia, folaattia sekä B- ja C-vitamiineja. Se vahvistaa veren hemoglobiiniarvoja täydentämällä rautavarastoja ja lisäämällä samalla uusien punasolujen määrää.

Tuotteen erittäin monipuolinen koostumus piristää nopeasti ja vähintään 1 kk säännöllisen käytön myötä. C-vitamiini, folaatti ja B12-vitamiini ovat tutkitusti piristäviä ja mielialaa kohottavia. C-vitamiini edistää raudan imeytymistä ja kupari puolestaan raudan kuljetusta kehossa.

Vegaanille bertil’s Hemoglobiini sopii erinomaisesti: sen sisältämä aminohappokelatoitu rauta on kasviperäistä, minkä lisäksi tabletti kattaa päivittäisen B12-vitamiinin tarpeen.

Hyvin imeytyvä bertil´s Hemoglobiini voidaan nauttia minkä tahansa ruoan ja juoman kanssa. Esimerkiksi maito, kahvi ja tee eivät estä imeytymistä. Valmisteen rauta imeytyy niin hyvin, ettei ylimääräistä rautaa jää paksusuoleen ärsyttämään vatsa-suolikanavaa. 
Sopii käytettäväksi myös raskauden ja imetyksen aikana!
bertil’s Hemoglobiini on rautatuotteiden joukossa ainutlaatuinen. Kotimaisen bertil´s Hemoglobiinin löydät apteekeista ja terveyskaupoista.

Kotimaiset laadukkaat hivenaineet, vitamiinit ja Active-tuotteet löydät nyt bertil’s nimellä apteekeista ja terveyskaupoista. Uuteen bertil’s sarjaan kuuluvat niin ennestään tutut ja suositut Kelasin hivenaineet kuin monet mielenkiintoiset uutuudet.