Bertil's logo

Kotimaiset laadukkaat hivenaineet, vitamiinit ja yhdistelmätuotteet löydät nyt bertil’s nimellä apteekeista ja terveyskaupoista. Uuteen bertil’s sarjaan kuuluvat niin ennestään tutut ja suositut Kelasin hivenaineet kuin monet mielenkiintoiset uutuudet.

Tilaa Miten voit tänään -uutiskirje

Lähetämme sinulle kerran kuukaudessa Bertil’s -hyvinvointivinkkejä ja tuotetarjouksia.

Kaikkien uutiskirjetilaajien kesken arvotaan kuukausittain tuotepalkintoja. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

* pakollinen
ota yhteyttä
info@bertils.fi 
067817900
Itänummenkatu 44
68600, Pietarsaari

Stressinsietokyvylle tehostusta tutkituilla yrteillä

Kiire ja stressi vaivaavat nykymaailmassa yhä useampaa. Työ- ja perhe-elämän ja kaikkialta päälle vyöryvän digimaailman vaatimukset voivat tuntua tänä päivänä melkein mahdottomilta. Elämme myös aikoja, jolloin kenen tahansa stressinsietokyky on venynyt jo ihan äärirajoilleen. Moni kokeekin, että selviytyminen ja palautuminen arjen haasteista on vaikeaa ja tähän kaivataan kovasti apukeinoja, mieluiten mahdollisimman luonnollisia. Tietoisuusharjoitukset, jooga ja meditaatio ovat osoittautuneet monelle hyväksi avuksi. Myös luonto tarjoaa erinomaiset ainekset stressinsietokyvyn ja palautumisen edistämiseen.

Yrttitietämys modernin ihmisen tukena

Usein satojenkin vuosien taakse juurensa juontavaa yrttitietämystä ei kannata väheksyä. Monien yrttien vanhastaan tunnetut vaikutukset on nykyaikana voitu tutkia perusteellisin kliinisin tutkimuksin ja ne on osoitettu paikkansa pitäviksi. Esimerkiksi ashwagandha, joka tunnettiin jo monien muinaisten kulttuurien kasvilääketieteissä, nykytutkimusten perusteella tosiaan edistää stressin- ja ahdistuksensietokykyä, tasapainottaa emotionaalisesti sekä tukee palautumista ja jaksamista. Kärsimyskukka puolestaa tutkitusti rentouttaa ja rauhoittaa mielialaa ja sitruunamelissa taas ylläpitää positiivista mielialaa. Kasvikunta todella tarjoaa käyttöömme tehokkaita apuvälineitä selviytymisemme tueksi.

Parasta B-ryhmää stressinhallintaan

Moni mieltää vitamiinien vaikutukset vain fyysistä elimistöämme koskeviksi, mutta erityisesti monilla B-ryhmän vitamiineilla on tutkitusti runsaasti vaikutuksia henkiseen vireyteen ja jaksamiseen. B1-vitamiini eli tiamiini ja B5-vitamiini eli pantoteenihappo ovat hyviä esimerkkejä. Molemmat osallistuvat elimistön energia-aineenvaihduntaprosessiin ja siten ne tukevat myös jaksamistamme vähentämällä väsymystä ja uupumusta. Ne ovat tärkeitä myös aivojen ja hermoston normaalille toiminnalle, joten riittävissä määrin saatuna ne pitävät huolta että psykologiset ja henkiset toimintomme ovat parhaimmillaan. B-vitamiineja esiintyy runsaimmin kasviksissa, joiden saanti valitettavasti monella nykyään jää vähäiseksi. Koska B-vitamiinit ovat vesiliukoisia eli ne eivät juurikaan varastoidu elimistöön, tulisi niiden saannin lisäksi olla jatkuvaa. Tässä jälleen erinomainen syy lisätä kasvikunnan edustajia ruokavalioonsa – se parantaa taatusti jaksamista.

bertil´s No Stress yhdistää yrtit ja vitamiinit

Nykyään voimme onneksi nauttia vanhan yrttitietämyksen tutkitusti todistetusta tehosta ja yhdistää se vielä lisäksi moderniin ravintotieteeseen. bertil´s No Stress on monipuolinen, nelivaikutteinen yrtti- ja vitamiiniyhdistelmä, joka edistää stressinsietokykyä, ylläpitää positiivista mielialaa, rauhoittaa ja auttaa jaksamaan. No Stress sisältää ashwagandhaa, kärsimyskukkauutetta ja kliinisesti tutkittua Bluenesse® -sitruunamelissauutetta. B1- ja B5-vitamiinit täydentävät stressinsietokykyä ja jaksamista tukevan yhdistelmän. Tuote sopii erinomaisesti kaikille kiireen ja stressin uuvuttamille, iäkkäämmille tai vaikkapa opiskelijoille – sekä kaikille jotka kaipaavat lisää jaksamista arkeensa.

Kotimaiset laadukkaat hivenaineet, vitamiinit ja Active-tuotteet löydät nyt bertil’s nimellä apteekeista ja terveyskaupoista. Uuteen bertil’s sarjaan kuuluvat niin ennestään tutut ja suositut Kelasin hivenaineet kuin monet mielenkiintoiset uutuudet.