Bertil's logo

Kotimaiset laadukkaat hivenaineet, vitamiinit ja yhdistelmätuotteet löydät nyt bertil’s nimellä apteekeista ja terveyskaupoista. Uuteen bertil’s sarjaan kuuluvat niin ennestään tutut ja suositut Kelasin hivenaineet kuin monet mielenkiintoiset uutuudet.

Tilaa Miten voit tänään -uutiskirje

Lähetämme sinulle kerran kuukaudessa Bertil’s -hyvinvointivinkkejä ja tuotetarjouksia.

Kaikkien uutiskirjetilaajien kesken arvotaan kuukausittain tuotepalkintoja. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

* pakollinen
ota yhteyttä
info@bertils.fi 
067817900
Itänummenkatu 44
68600, Pietarsaari
bertils-Hemoglobiini-60-RGB

Rahat takaisin takuu -kampanja

bertil´s Hemoglobiini Rahat takaisin takuu -kampanja!

Ainutlaatuinen bertil´s Hemoglobiini vahvistaa veren hemoglobiiniarvoja täydentämällä rautavarastoja ja lisäämällä samalla uusien punasolujen määrää. bertil´s Hemoglobiini sisältää vatsaystävällistä aminohappokelatoitua rautaa, kuparia ja huolella valitun joukon parhaiten imeytyvässä muodossa olevia C-ja B-vitamiineja. Uskomme tähän tuotteeseen niin vahvasti, että lupaamme sille ”Rahat takaisin” -takuun mikäli sinä et jostakin syystä olekaan tyytyväinen! Takuu on voimassa 1.1.2023-31.12.2023 välisenä ajankohtana ostetuilla tuotteilla.

Jos et siis jostain syystä ole tyytyväinen ostamaasi bertil´s Hemoglobiini -tuotteeseen, toimi näin:

Palauta ”Rahat takaisin” kampanjatarralla varustettu kotelo ja ostokuitti osoitteeseen: bertil´s health oy, Itänummenkatu 44, 68600 Pietarsaari.

Liitä mukaan nimesi ja tilinumerosi, niin palautamme ostohintaa vastaavan summan tilillesi 14 päivän sisällä siitä, kun olemme saaneet tarvittavat tiedot. Henkilötietoja ei käytetä markkinointitarkoitukseen.

bertil´s health oy:n tietosuojaseloste on luettavissa täältä: https://bertilshealth.fi/tietosuojaseloste/

"Syö oikein, elä terveemmin"
Bertil Pomoell
"Luonto on suuri apteekki"
Bertil Pomoell
"On helpompaa hoitaa terveyttä kuin sairautta"
Bertil Pomoell
Bertil's - Miten voit tänään?
bertil’s on Suomen vanhimman terveystuoteyrityksen bertil´s health oy:n tuotesarja.