Bertil's logo

Kotimaiset laadukkaat hivenaineet, vitamiinit ja yhdistelmätuotteet löydät nyt bertil’s nimellä apteekeista ja terveyskaupoista. Uuteen bertil’s sarjaan kuuluvat niin ennestään tutut ja suositut Kelasin hivenaineet kuin monet mielenkiintoiset uutuudet.

Tilaa Miten voit tänään -uutiskirje

Lähetämme sinulle kerran kuukaudessa Bertil’s -hyvinvointivinkkejä ja tuotetarjouksia.

Kaikkien uutiskirjetilaajien kesken arvotaan kuukausittain tuotepalkintoja. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

* pakollinen
ota yhteyttä
info@bertils.fi 
067817900
Itänummenkatu 44
68600, Pietarsaari

K2-vitamiini

Luuston hyvinvointi | Veren hyytyminen

K2-ei-taustaa

 K2-vitamiinilla on merkittävä rooli kalsiumin imeytymisessä luustoon. Tässä tapahtumassa se toimii läheisessä yhteistyössä D3-vitamiinin kanssa. Yhdessä nämä kaksi vitamiinia ohjavaat kalsiumin verenkierrosta luustoon. Siksi erityisesti kalsiumvalmisteita nautittaessa on tärkeää varmistaa myös K2- ja D3-vitamiinin saanti.

bertil’s K2-vitamiini sisältää MK-7 menakinoni muodossa olevaa K2-vitamiinia. Bakteereilla tuotettu luonnollinen K2-vitamiini vastaa täysin elimistömme itse tuottamaa vitamiinia ja on siksi erinomaisesti elimistön hyödynnettävissä. Erityisella tavalla suojattu K2VITAL®DELTA -K2-vitamiini on lisäksi erittäin stabiili. Se ei menetä aktiivisuuttaan ajan kuluessa edes vaativissa olosuhteissa. Näin ollen tuotteesta saa parhaan mahdollisen hyödyn.

bertil’s K2-vitamiinitabletit valmistetaan Pietarsaaressa. bertil’s -tuotesarjaan kuuluu laaja valikoima yksittäisiä hivenaineita, vitamiineja ja eri käyttötarkoituksiin laadittuja yhdistelmätuotteita.

Osta tuote tästä.

Bertil's logo musta

K2-vitamiini

Käyttötarkoitus
 • Luuston hyvinvointiin
 • Tueksi kalsium- ja D-vitamiinivalmisteille
 • Tasapainottamaan veren normaalia hyytymistä
Terveysväittämät
K2-vitamiini edistää
 • Luiden pysymistä normaalina
 • Veren normaalia hyytymistä

K2-vitamiini on laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja sokeriton eikä sisällä eläinperäisiä ainesosia

Kenelle
 • Vaihdevuosi-iän ohittaneille naisille
 • Raskaana oleville ja imettäville äideille
 • Kuntoilijoille ja aktiiviurheilijoille
 • Kasvuikäisille koululaisille
 • Verenkierron hyvinvoinnista huolehtiville
SAATAT OLLA KIINNOSTUNUT MYÖS NÄISTÄ TUOTTEISTA

TUOTETIETOA

Täyteaine selluloosajauhe, maltodekstriini, maissitärkkelys, menakinoni MK-7, emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat.

Ei sisällä hiivaa, gluteenia, laktoosia, sokeria eikä eläinperäisiä aineosia

Säilytä tuote huoneenlämmössä kosteudelta ja valolta suojassa.

 

Pakkauskoko: 60 tablettia / 21 g

Annostus aikuisille: 1 tabletti päivässä.

Vuorokausiannos 1 tabl. sisältää 100 mcg K2-vitamiinia (menakinoni) (133 %*)

Huomioitava tuotteen käytössä

Neuvottele K2-vitamiinin ja verenohennuslääkkeen yhteiskäytöstä lääkärin kanssa.

Lähtökohtaisesti K2-vitamiinin vaikutus veren hyytymistekijöihin on merkittävästi K1-vitamiinia vähäisempi. Yhteiskäyttö on siksi pääsääntöisesti mahdollista. Varovaisuutta tulee noudattaa tapauksissa, joissa hyytymistekijöitä säädellään tiheästi laboratoriokokeilla ja lääkitystä muuttamalla.

KOLME TÄRKEÄÄ ELÄMÄNVAIHETTA LUUSTON VAHVISTAMISELLE
Raskaus ja imetysaika

Ihmisen luuston rakentuminen alkaa jo varhain raskausaikana. Kohdussa kehittyvä sikiö tarvitsee runsaasti kalsiumia, jonka se saa verenkierrosta äidin nauttiman ravinnon myötä.  Kalsiumin riittävä saanti ravinnosta onkin raskauden aikana erityisen tärkeää.  Sikiön luuston rakentuminen ei toki jää kesken, vaikka äidin ravinto sisältäisi vain niukasti kalsiumia. Silloin tarvittava kalsium otetaan äidin kalsiumvarastoista eli luustosta. Vastaavalla tavalla äidin luusto on kalsiumin verotusuhan alla imetyksen aikana.

Raskauden ja imetyksen aikana kalsiumlisä on usein paikallaan. K2-vitamiini huolehtii siitä, että riittävä määrä kalsiumia päätyy myös äidin oman luuston normaaliin ylläpitoon.

Kasvuikä

Luustomme maksimaalinen massa saavutetaan noin 20 vuoden iässä. Sitä ennen luustoa kasvatetaan hurjalla vauhdilla ja sen jälkeen luuston massaa ylläpidetään saavutetulla tasolla. Kalsiumin riittävä saanti ravinnosta ja sen siirto edelleen luustoon on tärkeää kasvuvaiheessa.

Normaalioloissa kasvava nuori saa tarvitsemansa luuston rakennusaineet monipuolisesta ravinnosta. Kalsiumlisä voi kuitenkin olla tarpeen, jos ruokavaliosta on jouduttu karsimaan merkittäviä kalsiumin lähteitä tai sen tarve on normaalia suurempi. Hyvin imeytyvä ja pitkävaikutteinen menakinoni -muotoinen K2-vitamiini on erittäin tärkeä tuki kalsiumvalmisteille. Vasta silloin niistä saa parhaan hyödyn luuston normaaliin ylläpitoon.

Keski-ikä ja vanhuus

Luumassan väheneminen alkaa keskimäärin 50-vuoden iässä. Naisilla vaihdevuodet ja estrogeenin määrän hiipuminen antaa harmillisen lisäpotkun luuston haurastumiselle. Varsinainen luukato eli osteoporoosi yleistyy kuitenkin vasta 65 ikävuoden jälkeen. Iän myötä ja elimistömme omien rakennus- ja ylläpitosysteemien tehokkuuden hiipuessa terveellisen ravinnon merkitys kasvaa jopa nuoruusikääkin suuremmaksi.

Ikääntymisen myötä verisuonten hyvinvointi alkaa olla koetuksella. Verisuonten seinämien joustavuuden heikkeneminen on normaali ilmiö. Samalla verisuonten seinämiin alkaa vähitellen kertyä plakkia, joka edelleen heikentää suonten joustavuutta ja hidastaa verenkiertoa pinimmissä verisuonissa. Plakki koostuu osin kalsiumista. K2-vitaminniin merkitys korostuu myöhemmällä iällä. Hyvin imeytyvä ja pitkävaikutteinen menakinoni -muotoinen K2-vitamiini auttaa kuljettamaan kalsiumia sinne, missä sitä oikeasti tarvitaan; luustoon.

TERVEYSVÄITTÄMÄT / KLIININEN NÄYTTÖ
K2-VITAMIINI EDISTÄÄ:
 • Luiden pysymistä normaalina
 • Veren normaalia hyytymistä
Hae kartalta lähin Bertil’s myyntipisteesi
"Syö oikein, elä terveemmin"
Bertil Pomoell
"Luonto on suuri apteekki"
Bertil Pomoell
"On helpompaa hoitaa terveyttä kuin sairautta"
Bertil Pomoell
Bertil's - Miten voit tänään?
bertil’s on Suomen vanhimman terveystuoteyrityksen bertil´s health oy:n tuotesarja.

Löydät bertil's -tuotteet muun muassa seuraavista verkkokaupoista