Bertil's logo

Kotimaiset laadukkaat hivenaineet, vitamiinit ja yhdistelmätuotteet löydät nyt bertil’s nimellä apteekeista ja terveyskaupoista. Uuteen bertil’s sarjaan kuuluvat niin ennestään tutut ja suositut Kelasin hivenaineet kuin monet mielenkiintoiset uutuudet.

Tilaa Miten voit tänään -uutiskirje

Lähetämme sinulle kerran kuukaudessa Bertil’s -hyvinvointivinkkejä ja tuotetarjouksia.

Kaikkien uutiskirjetilaajien kesken arvotaan kuukausittain tuotepalkintoja. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

* pakollinen
ota yhteyttä
info@bertils.fi 
067817900
Itänummenkatu 44
68600, Pietarsaari

Suorituskykyä aktiiviliikkujalle

Magnesium | MineVit | Hemoglobiini

bertils laskeutumissivu_syksy_liikunta_ei taustaa

Kovat harjoittelujaksot laittavat kehon koetukselle. Vastustuskyky on koetuksella, ja riski loukkaantumisiin kasvaa, kun treenatessa ottaa tehoja irti tavallista enemmän. Lihasten huolto, lepo ja tarkoituksenmukainen monipuolinen ruokavalio tukevat aktiiviliikkujan tavoitteiden saavuttamista.

 

Hapenottokyvyn kehittyminen

Vauhti- ja maksimikestävyysharjoittelu kehittävät maksimaalista hapenottokykyä. Käytännössä kyse on siitä, miten paljon happea elimistö pystyy kuljettamaan lihaksiin. Jos lihakset eivät saa riittävästi happea, ne alkavat tuottaa maitohappoja eikä juoksu enää kulje.

Hapenottokyvyn kehittymistä voi tukea ruokavaliolla tai lisäravinteilla huolehtimalla riittävästä raudan saannista. bertil’s Hemoglobiini sisältää raudan lisäksi valikoiman muita hivenaineita hyvien veriarvojen tueksi.

 

Palautuminen ja lepo

Kunnon kehittymisen kannalta olennaista on paitsi treenaaminen, myös lepo. Lihasten pitää palautua liikuntasuorituksista, jotta ne kehittyvät ja voimistuvat. Väsyneitä ja kipeytyneitä lihaksia voi huoltaa kevyellä palauttavalla liikunnalla, venyttelemällä tai hieronnalla.

Lihasten palautumista kovista koetuksista voi edistää myös magnesiumilla. Magnesium edistää elektrolyyttitasapainoa, solujen energia-aineenvaihduntaa ja lihaksiston normaalia toimintaa.

 

Aktiiviliikkujan monipuolinen ruokavalio

Riittävästi proteiinia, hitaita hiilihydraatteja, hyviä rasvoja ja paljon värikkäitä kasviksia. Paperilla se näyttää helpolta, mutta on hektisessä arjessa joskus yllättävän vaikeaa toteuttaa. Monipuolinen vitamiinien ja hivenaineiden tarve korostuu aktiiviliikkujalla. Helpoin tapa varmistaa vitamiinien saanti, on nauttia päivittäin laadukas monivitamiinivalmiste. bertil’s MineVit sisältää erittäin monipuolisen joukon elimistömme päivittäin tarvitsemia vitamiineja ja hivenaineita.

Bertil's logo musta

Aktiiviseen syksyyn

Hemoglobiinille ja hapenoton tueksi

Bertil’s Hemoglobiini

  • Vastustuskyvyn ja yleiskunnon kohottamiseen
Lihasten hyvinvointiin

bertil’s Magnesium

  • Kuntoilijoille ja aktiiviurheilijoille lihasten ja hermoston hyväksi
Koko elimistön tarpeisiin

bertil’s Minevit

  • 12+5 huolella valikoitua elimistön päivittäin tarvitsemaa vitamiinia ja hivenainetta
BERTIL'S MINEVIT

Löydät Bertil's -tuotteet muun muassa seuraavista myyntipisteistä

Bertil's jälleenmyyjät kollaasi
Hae kartalta lähin Bertil’s myyntipisteesi
"Syö oikein, elä terveemmin"
Bertil Pomoell
"Luonto on suuri apteekki"
Bertil Pomoell
"On helpompaa hoitaa terveyttä kuin sairautta"
Bertil Pomoell
Bertil's - Miten voit tänään?
bertil’s on Suomen vanhimman terveystuoteyrityksen bertil´s health oy:n tuotesarja.