Bertil's logo

Kotimaiset laadukkaat hivenaineet, vitamiinit ja yhdistelmätuotteet löydät nyt bertil’s nimellä apteekeista ja terveyskaupoista. Uuteen bertil’s sarjaan kuuluvat niin ennestään tutut ja suositut Kelasin hivenaineet kuin monet mielenkiintoiset uutuudet.

Tilaa Miten voit tänään -uutiskirje

Lähetämme sinulle kerran kuukaudessa Bertil’s -hyvinvointivinkkejä ja tuotetarjouksia.

Kaikkien uutiskirjetilaajien kesken arvotaan kuukausittain tuotepalkintoja. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

* pakollinen
ota yhteyttä
info@bertils.fi 
067817900
Itänummenkatu 44
68600, Pietarsaari

TestoBoost

     Testosteronitasot ja seksuaalinen kyvykkyys

TestoBoost_kotelo60 3D RGB

bertil´s Testo Boost on innovatiivinen yhdistelmävalmiste miehiseen hyvinvointiin; testosteronitasojen ja seksuaalisen halukkuuden tukemiseen.

Nautinnollinen seksielämä on tärkeä osa elämänlaatua. Hektiset elämäntavat, vähäisistä yöunista johtuva jatkuva väsymys ja stressitila ovat luonnollisia syitä ajoittaiseen haluttomuuteen ja kyvyttömyyteen. Iän myötä vähenevä testosteroni voi olla myös yksi seksihaluihin vaikuttava tekijä. bertil’s Testo Boost-valmisteen monipuolinen koostumus on laadittu erityisesti miehistä hyvinvointia ja elämäniloa ajatellen.

Sinkki on miehille tärkeä hivenaine, joka ylläpitää veren normaalia testosteronitasoa sekä hedelmällisyyttä ja lisääntymistä. Tribulus terrestris edistää seksuaalista kykyä ja halukkuutta etenkin miehillä. Kliinisesti tutkitttu EnoSTIM™ -kasviuuteseos ja energia-aineenvaihduntaa tukeva B6-vitamiini täydentävät tuotteen monipuolisia vaikutuksia.

bertil’s Testo Boost on kehitetty ja valmistettu Suomessa parhaista mahdollisista raaka-aineista. Niiden luotettavuus, puhtaus ja tarkoin tunnettu sisältö ovat erityisen tärkeitä mm. kilpaurheilijoille.

bertil’s -tuotesarjaan kuuluu laaja valikoima yksittäisiä hivenaineita, vitamiineja ja eri käyttötarkoituksiin valmiiksi laadittuja yhdistelmätuotteita.

Osta tuote tästä.

Bertil's logo musta

Testo Boost

Käyttötarkoitus
 • Seksuaalisen kyvyn ja halukkuuden edistämiseen
 • Testosteronitasojen ylläpitämiseen
Terveysväittämät

Tribulus terrestris edistää

 • seksuaalista kykyä ja halukkuutta

Sinkki edistää

 • Veren testosteronitasojen pysymistä normaalina
 • Normaalia hedelmällisyyttä ja lisääntymistä
 • Normaalia kognitiivista toimintaa
 • Hiusten pysymistä normaaleina
 • Solujen suojaamista hapettumisstressiltä

B6-vitamiini edistää

 • normaalia vastustuskykyä
 • energia-aineenvaihduntaa
 • hermoston toimintaa
 • psykologisia toimintoja sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta

bertil’s Testo Boost on laktoositon, gluteeniton, sokeriton ja 100% vegaaninen.

Kenelle
 • Aikuisille ja tarvittaessa myös nuoremmille miehille
 • Tavoitteellisesti kuntoileville ja aktiiviurheilijoille
SAATAT OLLA KIINNOSTUNUT MYÖS NÄISTÄ TUOTTEISTA

TUOTETIETOA

EnoSTIM™ -kasviuuteseos (omena-, viinirypäle- ja sahramiuute (EU)), Tribulus terrestris-uute, täyteaine selluloosajauhe, sinkkibisglysinaatti, happamuudensäätöaine trikalsiumfosfaatti, emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat, pyridoksiinihydrokloridi.

Ei sisällä laktoosia, gluteenia, sokeria eikä eläinperäisiä aineosia. Tuote on 100 % vegaaninen.

Säilytä tuote huoneenlämmössä kosteudelta ja valolta suojassa.

2 tablettia päivässä. 

Aktiiviaineiden ei tiedetä aiheuttavan yhteisvaikutuksia lääkkeiden kanssa. Parhaan imeytymisen takia nauti mahdolliset lääkkeet 2-3 tuntia ennen ravintolisää.

Vaikuttavien aineiden määrä päiväannoksessa:
EnoSTIM™-kasviuuteseos 400 mg
Tribulus terrestris-uutetta 300 mg
Sinkkiä 10 mg 100 %*
B6-vitamiinia 2,8 mg 200 %*
* Osuus päivän saantisuosituksesta

EnoSTIM™; kliinisesti tutkittu kasviuuteseos

 

EnoSTIM™ on ranskalaisten alan asiantuntijoiden kehittämä kasviuuteseos. Sahramin, viinirypäleen ja omenan tehoaineiden toimivuutta ja vaikutusmekanismeja on tutkittu kliinisessä tutkimuksessa. Tulokset ja käyttäjätyytyväisyys olivat vakuuttavat 28 päivää kestäneen tutkimusjakson päätyttyä.

Sahramilla (Crocus sativus) yksinään on aiemmin todettu seksuaalista halukkuutta ja mielialaa kohottavia sekä rentouttavia vaikutuksia.

EnoSTIM™ on Nexira Ltd. omistama tuotemerkki.

 

Monipuolisuutta Tribulus terrestris -uutteesta, sinkistä ja B6-vitamiinista

 

Tribulus terrestris -kasvin eli okarennokin seksuaalista mielialaa kohottavista vaikutuksista on laajaa näyttöä. Tuoreimpien tieteellisten yhteenvetojen mukaan kasvin aktiiviaineet, saponiinit, eivät kohota elimistömme omia mieshormoni- eli testosteronitasoja. Hormonitasot säilyvät normaaleina vaikka Tribulus terrestris -lisän vaikutukset ilmenevät vastaavalla tavalla viriliteettiä lisäävinä.

bertil’s Testo Boost -tablettien valmistuksessa käytetty Tribulus terrestris -uute on tarkoin tutkittu, eikä se sisällä kilpaurheilijoille kiellettyjä ja WADA:n listaamia aineosia kuten THC:a. THC eli tetrahydrokannabinolia saattaa esiintyä luonnostaan Tribulus terrestris -kasvissa ja edelleen uutteessa, jos raaka-aineen lajikevalintaan ja uutteen valmistukseen ei ole kiinnitetty riittävää huomiota.

 

Sinkki on miehisen hyvinvoinnin kannalta tärkeä hivenaine. Sitä tarvitaan mieshormonin eli testosteronin tuottamiseen ja sitä menetetään jokaisen siemensyksyn yhteydessä. Riittävä sinkin saanti ylläpitää testosteronitasoja vähentämällä sen muttumista inaktiiviseksi dihydrotestosteroniksi.

bertil’s Testo Boost sisältää erittäin hyvin imeytyvää ns. aminohappokelatoitua sinkkiä, jonka vaikutukset ovat taattuja myös vahvojen kasviuutteiden kanssa nautittaessa.

 

B6-vitamiini on tärkeä pirteysvitamiini, jonka vaikutukset ovat havaittavissa hyvin pian tablettien nauttimisen jälkeen. Se edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, tasapainottaa hormonitoiminnan säätelyä sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Hae kartalta lähin Bertil’s myyntipisteesi
"Syö oikein, elä terveemmin"
Bertil Pomoell
"Luonto on suuri apteekki"
Bertil Pomoell
"On helpompaa hoitaa terveyttä kuin sairautta"
Bertil Pomoell
Bertil's - Miten voit tänään?
bertil’s on Suomen vanhimman terveystuoteyrityksen bertil´s health oy:n tuotesarja.

Löydät bertil's -tuotteet muun muassa seuraavista verkkokaupoista