Bertil's logo

Kotimaiset laadukkaat hivenaineet, vitamiinit ja yhdistelmätuotteet löydät nyt bertil’s nimellä apteekeista ja terveyskaupoista. Uuteen bertil’s sarjaan kuuluvat niin ennestään tutut ja suositut Kelasin hivenaineet kuin monet mielenkiintoiset uutuudet.

Tilaa Miten voit tänään -uutiskirje

Lähetämme sinulle kerran kuukaudessa Bertil’s -hyvinvointivinkkejä ja tuotetarjouksia.

Kaikkien uutiskirjetilaajien kesken arvotaan kuukausittain tuotepalkintoja. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

* pakollinen
ota yhteyttä
info@bertils.fi 
067817900
Itänummenkatu 44
68600, Pietarsaari

Unisin

Yöuni | Mieliala
Levollisille yöunille

Unisin-ei taustaa

Kotimaiset bertil’s Unisin -tabletit sisältävät mieltä rauhoittavia ja nukahtamisaikaa lyhentäviä tehoaineita. Unisin ei ole pelkkä melatoniinitabletti. Se on parhaalla asiantuntemuksella luotu yhdistelmävalmiste, joka tarjoaa parhaan hyödyn aktiiviselle ihmiselle.

Melatoniini on kehollemme tuttu ”pimeähormoni”, joka auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Sitruunamelissa (Melissa officinalis) ja kärsimyskukka (Passiflora incarnata) ovat mielen levottomuuteen käytettyjä yrttejä. Vihreästä teestä tunnettu L-teaniini vahvistaa bertil’s Unisinin monipuolisuutta.

bertil’s Unisin -tabletit valmistetaan bertil´s healthin tehtaalla Pietarsaaressa. bertil’s -tuotesarjaan kuuluu laaja valikoima yksittäisiä hivenaineita, vitamiineja ja eri käyttötarkoituksiin laadittuja yhdistelmätuotteita.

Osta tuote tästä.

Bertil's logo musta

Unisin

Käyttötarkoitus
  • Unentuloa helpottamaan
  • Kiireisen arjen keskellä rentoutumiseen
  • Vaihtoehdoksi vahvoille melatoniinivalmisteille
  • Avuksi lievittämään aikaerosta johtuvaa levottomuutta
Terveysväittämät
  • Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia.

Unisin on laktoositon, gluteeniton, sokeriton eikä sisällä eläinperäisiä ainesosia

Kenelle
  • Levollista unta kaipaaville
  • Kiireisille ja stressaantuneille uraihmisille
  • Kuntoilijoille; raskaan treenin jälkeiseen rentoutumiseen
  • Aikavyöhykkeiden yli matkaileville

TUOTETIETOA

Täyteaine selluloosajauhe, sitruunamelissa (Melissa officinalis) -uute 17 %, kärsimyskukka (Passiflora incarnata) -uute 11 %, L-teaniini -uute 8 %, happamuudensäätöaine trikalsiumfosfaatti, emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat, melatoniini 0,2 %.

 

Ei sisällä gluteenia, laktoosia, sokeria eikä eläinperäisiä aineosia.

 

Säilytä tuote huoneenlämmössä kosteudelta ja valolta suojattuna.

 

Pakkauskoko: 90 tablettia / 41 g

Annostus aikuisille: 1 – 2 tablettia illalla n. 2 tuntia ennen nukkumaanmenoa.

Vuorokausiannos 2 tabl. sisältää: Sitruunamelissauutetta 150 mg, kärsimyskukkauutetta 100 mg, L-teaniinia 75 mg, melatoniinia 1,5 mg.

Sitruunamelissa perinteisenä kasvirohdosvalmisteena

Sitruunamelissalla (Melissa officinalis) on useita tutkittuja ja perinteisesti hyödynnettyjä terveysvaikutuksia. Laajin tieteellinen näyttö koskee yrttiuutteiden vaikutus mielialaan rauhoittavasti. Kliinisen näytön pohjalta monissa Euroopan maissa sitruunamelissavalmisteita on kaupan lääkelainalaisina perinteisinä kasvirohdosvalmisteina. bertil’s Unisin -tabletit sisältävät maltillisen, mutta yhdistelmävalmisteen kannalta sopivaksi arvioidun määrän korkealaatuista sitruunamelissauutetta.

Kärsimyskukka perinteisenä kasvirohdosvalmisteena

Myös kärsimyskukkaa (Passiflora incarnata) on käytetty mielialaan rauhoittamiseen ja kliinisen näytön pohjalta sitä on kaupan lääkelainalaisina perinteisinä kasvirohdosvalmisteina. bertil’s Unisin -tabletit sisältävät maltillisen, mutta yhdistelmävalmisteen kannalta sopivaksi arvioidun määrän korkealaatuista kärsimyskukkauutetta.

Melatoniinin auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa

Vahvat melatoniinivalmisteet vaativat vuosikymmenten ajan lääkärin määräämän reseptin. Nykyisin alle 2 mg melatoniinia käyttöannoksessa sisältäviä tuotteita voi myydä vapaasti ja käyttää turvallisesti. EU elintarviketurvallisuusviranomaisen EFSA:n arvion mukaan 1 mg annos melatoniinia auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa, kun annos nautitaan lähellä nukkumaanmenoaikaa.

 

Pienen melatoniiniannoksen vaikutus on mieto. Siksi bertil’s Unisin -tablettien koostumusta on täydennetty vastaavasti miedoilla ja turvallisilla luonnon yrttiuutteilla.

Hae kartalta lähin Bertil’s myyntipisteesi
"Syö oikein, elä terveemmin"
Bertil Pomoell
"Luonto on suuri apteekki"
Bertil Pomoell
"On helpompaa hoitaa terveyttä kuin sairautta"
Bertil Pomoell
Bertil's - Miten voit tänään?
bertil’s on Suomen vanhimman terveystuoteyrityksen bertil´s health oy:n tuotesarja.

Löydät bertil's -tuotteet muun muassa seuraavista verkkokaupoista