Monipuolista tukea hyvään uneen

Nukahtamis- ja univaikeudet ovat nykyisin tavattoman yleisiä. Monen voi olla hankalaa rauhoittua ilta-aikaan, toiset heräilevät kesken unien ja joillakin unen laatu ylipäänsä tuntuu olevan heikkoa. Unen häiriöt vaikuttavat elämänlaatuun ja arjessa jaksamiseen, joten hyvästä nukkumisesta kannattaa huolehtia parhaansa mukaan.

Terveet elämäntavat eli hyvä ravitsemus, kohtuullinen liikunta ja stressinhallinta tukevat kaikki hyvää nukkumista, jolloin syntyy itseään ruokkiva hyvän kierre. Kun elimistö pääsee yön aikana palautumaan, jaksetaan seuraavanakin päivänä panostaa hyvinvointiin aivan eri tavalla kuin huonosti nukutun yön jälkeen. Hyvin nukutun yön jälkeen arki ja elämä myös rullaavat ketterämmin.

Luonnon parhaat aineet nukahtamisen avuksi

Unen tuloa helpottamaan voi joskus olla tarpeen käyttää melatoniinia, joka on ihmisen oma unihormoni. bertil’s-uutuus Melatoniini 1,9 mg + rauhoittavat yrtit sisältää melatoniinin lisäksi harkitun yhdistelmän luonnon omia, tunnetusti rauhoittavia yrttiuutteita; valeriaanaa ja kärsimyskukkaa.

Moni kokee saavansa melatoniinista apua, mutta kaipaisi ehkä monipuolisempaa tukea uneen. Siksi täydensimme vahvan melatoniinin tunnetuilla ja tutkituilla luonnon yrttiuutteilla. Kärsimyskukka (Passiflora incarnata) rentouttaa ja rauhoittaa mielialaa auttaen siten luonnollisella tavalla rentoutumaan unta kohti. Valeriaana (Valeriana officinalis) puolestaan auttaa ylläpitämään luonnollista unta, joten siitä voi olla apua yöllisiin heräilyihin.

Monipuolisen, kolmivaikutteisen tuotteemme löydät apteekeista.