yläkuva-laituri-1-1024x580.jpg

Kiire ja stressi vaivaavat nykymaailmassa yhä useampaa. Luonto tarjoaa erinomaiset ainekset stressinsietokyvyn ja palautumisen edistämiseen.

artikkelikuva_hyva_uni.jpg

Nukahtamis- ja univaikeudet ovat nykyisin tavattoman yleisiä. Moni kokee saavansa melatoniinista apua, mutta kaipaisi ehkä monipuolisempaa vaikutusta - niin unen laatuun kuin yöllisiin heräilyihin.

artikkelikuva_luonnon-tehoaineet-1024x665.jpg

Seleeni on tärkeä ravinnosta saatava kivennäisaine, joka usein tahtoo jäädä vähän vähemmälle huomiolle. Seleeni on kuitenkin ihmiselle välttämätön, sillä se pitää yllä vastustuskyvyn normaalia toimintaa ja osallistuu myös kilpirauhasen toimintaan yhdessä jodin ohella.

pregnant-belly (1).jpg

Raskausaikana monipuolisen ja terveellisen ruokavalion merkitys korostuu entisestään. Tiettyjen ravintoaineiden riittävä saanti korostuu itse asiassa jo raskautta suunniteltaessa. Myöhemmin, imetyksen aikaan, ravintoaineiden lisääntynyt tarve jatkuu. 

bertil´s Viviscal Strong.jpg

Hiukset saavat ravintonsa hyvinvoivasta hiuspohjasta hiusjuurten kautta. Kun oikeasti halutaan vahvemmat ja terveemmät hiukset, onkin käännettävä katse ravintoaineisiin, jotka mahdollistavat vahvojen hiusten kasvun.