Kasvun vitamiinit uusille aluille!

Raskausaikana monipuolisen ja terveellisen ruokavalion merkitys korostuu entisestään. Tiettyjen ravintoaineiden riittävä saanti korostuu itse asiassa jo raskautta suunniteltaessa. Myöhemmin, imetyksen aikaan, ravintoaineiden lisääntynyt tarve jatkuu. Kaikkien ravintoaineiden tarve on tänä melko pitkänäkin ajanjaksona naisen elämässä tavallista suurempaa, mutta tiedetään että tiettyjen ravintoaineiden saanti on erityisen tärkeää sekä äidille että lapselle.

Folaatti turvaa uuden kehon kasvun

Folaatti on foolihapon aktiivinen muoto, jota elimistö pystyy helposti hyödyntämään. Folaattia saa mm. tumman vihreistä kasviksista, hedelmistä, marjoista ja kokojyvätuotteista. Raskauden aikana folaatti on korostuneessa roolissa. Folaattia elimistö tarvitsee solujen jakautumiseen ja verisolujen muodostumiseen – se edistää siis monin tavoin raskauden aikaista uusien kudosten kasvua. Lisäksi folaatti tukee vastustuskykyä ja vähentää väsymystä ja uupumusta.

D-vitamiinia kasvavalle luustolle ja hampaille

D-vitamiini on rasvaliukoinen vitamiini, joka osallistuu elimistössä lukuisiin toimintoihin. Tärkeimpinä vaikutuksina pidetään ainakin sen vastustuskykyä tukevia ominaisuuksia, vaikutusta hormonitoimintaan sekä vaikutuksia luustoon ja hampaisiin. D-vitamiini edistää kalsiumin imeytymistä ja tukee lihasten ja hampaiden kuntoa, ja on kalsiumin kanssa tärkeä tekijä luuston kehittymisessä. Raskaana oleville ja imettäville D-vitamiinisuositus on 10 mikrogrammaa päivässä, vuoden ympäri.

Yhdistelmätuote uusien alkujen kasvulle

bertil´s-sarjan Folaatti + D-vitamiini sisältää raskausajan tärkeimmät vitamiinit yhdessä valmisteessa, helposti imeytyvässä ja aktiivisessa muodossa. Valmiste sisältää 400 mcg elimistöllemme valmiissa muodossa olevaa folaattia (5-metyylitetrahydrofolaattia) ja 20 mcg D3-vitamiinia, joka on elimistöllemme helpoimmin hyödynnettävä D-vitamiinin muoto.

Tuotteen löydät helposti apteekeista ja terveyskaupoista.