Stressinsietokyvylle tehostusta tutkituilla yrteillä

Kiire ja stressi vaivaavat nykymaailmassa yhä useampaa. Työ- ja perhe-elämän ja kaikkialta päälle vyöryvän digimaailman vaatimukset voivat tuntua tänä päivänä melkein mahdottomilta. Elämme myös aikoja, jolloin kenen tahansa stressinsietokyky on venynyt jo ihan äärirajoilleen. Moni kokeekin, että selviytyminen ja palautuminen arjen haasteista on vaikeaa ja tähän kaivataan kovasti apukeinoja, mieluiten mahdollisimman luonnollisia. Tietoisuusharjoitukset, jooga ja meditaatio ovat osoittautuneet monelle hyväksi avuksi. Myös luonto tarjoaa erinomaiset ainekset stressinsietokyvyn ja palautumisen edistämiseen.

Yrttitietämys modernin ihmisen tukena

Usein satojenkin vuosien taakse juurensa juontavaa yrttitietämystä ei kannata väheksyä. Monien yrttien vanhastaan tunnetut vaikutukset on nykyaikana voitu tutkia perusteellisin kliinisin tutkimuksin. Esimerkiksi ashwagandha, joka tunnettiin jo monien muinaisten kulttuurien kasvilääketieteissä, nykytutkimusten perusteella edistää stressin- ja ahdistuksensietokykyä, tasapainottaa emotionaalisesti sekä tukee palautumista ja jaksamista. Kärsimyskukka puolestaa rentouttaa ja rauhoittaa mielialaa ja sitruunamelissa taas ylläpitää positiivista mielialaa. Kasvikunta todella tarjoaa käyttöömme tehokkaita apuvälineitä selviytymisemme tueksi.

Parasta B-ryhmää stressinhallintaan

Moni mieltää vitamiinien vaikutukset vain fyysistä elimistöämme koskeviksi, mutta erityisesti monilla B-ryhmän vitamiineilla on tutkitusti runsaasti vaikutuksia henkiseen vireyteen ja jaksamiseen. B1-vitamiini eli tiamiini ja B5-vitamiini eli pantoteenihappo ovat hyviä esimerkkejä. Molemmat osallistuvat elimistön energia-aineenvaihduntaprosessiin ja siten ne tukevat myös jaksamistamme vähentämällä väsymystä ja uupumusta. Ne ovat tärkeitä myös aivojen ja hermoston normaalille toiminnalle, joten riittävissä määrin saatuna ne pitävät huolta siitä että psykologiset ja henkiset toimintomme ovat parhaimmillaan. B-vitamiineja esiintyy runsaimmin kasviksissa, joiden saanti valitettavasti monella nykyään jää vähäiseksi. Koska B-vitamiinit ovat vesiliukoisia eli ne eivät juurikaan varastoidu elimistöön, tulisi niiden saannin lisäksi olla jatkuvaa. Tässä jälleen erinomainen syy lisätä kasvikunnan edustajia ruokavalioonsa – se parantaa taatusti jaksamista.

bertil´s No Stress yhdistää yrtit ja vitamiinit

Nykyään voimme onneksi nauttia vanhan yrttitietämyksen tehosta ja yhdistää se vielä lisäksi moderniin ravintotieteeseen. bertil´s No Stress on monipuolinen, nelivaikutteinen yrtti- ja vitamiiniyhdistelmä, joka edistää stressinsietokykyä, ylläpitää positiivista mielialaa, rauhoittaa ja auttaa jaksamaan. No Stress sisältää ashwagandhaa, kärsimyskukkauutetta ja kliinisesti tutkittua Bluenesse® -sitruunamelissauutetta. B1- ja B5-vitamiinit täydentävät stressinsietokykyä ja jaksamista tukevan yhdistelmän. Tuote sopii erinomaisesti kaikille kiirettä ja stressiä kokeville, niin ruuhkavuosia eläville mutta aivan yhtä hyvin myös vaikkapa opiskelijoille – sekä kaikille jotka kaipaavat lisää jaksamista ja tasapainoa arkeensa.